İnternet & Teknoloji 1 ay İnterneti kullanım amaçlarınız arasında neler var? SіlverBlossome Guru Takip Et FacebookTwitter 02 İnterneti genelde ne için kullanıyorsunuz sosyal medya için mi araştırmalar için mi vakit geçirmek için video izlemekle mi? Güncellemeler: Takip Et 02 Paylaş FacebookTwitter İnterneti kullanım amaçlarınız arasında neler var? 105 Görüşünü yaz
Barış_LonelyForever | İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b görüş paylaştı. Master 1 ay Zaman geçirmek film izlemek ve kendimi daha iyi hissetmek, oyun oynamak ve müzik dinlemek Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Moby8Dick Xper 6 1 ay İşim tamamen internet üzerine... diğer her şey de bu durumdan nasibini alıyor. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
LaDenverDeTokyo Xper 6 1 ay Dediklerinin hepsi oyun oynamayı da oraya ekleyelim lütfen Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
mrwoo5 Xper 5 1 ay Genelde işim gereği ama bazen de kafa dağıtmak için Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Devrim6219 | İnternet & Teknoloji konusunda 51 görüş paylaştı. Xper 5 1 ay Film video araştırma ders gibi gibi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
HissizProfil | İnternet & Teknoloji konusunda 149 görüş paylaştı. Guru 1 ay Karı kız düşürmek için. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
thecutewitch | İnternet & Teknoloji konusunda 412 görüş paylaştı. Guru 1 ay video izlemek ve oyun oynamak Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
IAmarPresterAen | İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b görüş paylaştı. Master 1 ay Bilgi edinmek, eğlence ve iletişim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
majestetuncay | İnternet & Teknoloji konusunda 5b görüş paylaştı. Master 1 ay genelde film izlemek için.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
SasukeGaara | İnternet & Teknoloji konusunda 191 görüş paylaştı. Guru 1 ay Öylesine Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
alicelosangeles Xper 7 1 ay iş için kullanırım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
duramayan | İnternet & Teknoloji konusunda 132 görüş paylaştı. Bilge 1 ay % 90 iş Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
510Zaman geçirmek film izlemek ve kendimi daha iyi hissetmek, oyun oynamak ve müzik dinlemek
İşim tamamen internet üzerine... diğer her şey de bu durumdan nasibini alıyor.
Dediklerinin hepsi oyun oynamayı da oraya ekleyelim lütfen
Genelde işim gereği ama bazen de kafa dağıtmak için
Film video araştırma ders gibi gibi
Karı kız düşürmek için.
video izlemek ve oyun oynamak
Bilgi edinmek, eğlence ve iletişim
genelde film izlemek için..
Öylesine
Boş yere
iş için kullanırım
% 90 iş
spotify bitcoin