İnternet & Teknoloji İnterneti hangi amaçla kullanıyorsunuz? orhan999999o Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor interneti hangi amaçla kullaniyorsunuz Sosyal Medya Müzik Haber Okuma Video Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İnterneti hangi amaçla kullanıyorsunuz? Cevapla İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Sosyal medya 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Hemen hemen sadece iş için kullanıyordum, şimdi ise hemen hemen sadece sosyal medya falan boş işler :) 0 0 Yorumla
HyperEnergyy Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ben kendimi kısıtladım. Sadece ahaber izlemek için kullanıyorum 1 0 Yorumla
J_eSSe Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl En çok müzik dinlemek için kullanıyorum daha sonra sosyal medya geliyor. 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı. Sosyal medya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sosyal medya
Hemen hemen sadece iş için kullanıyordum, şimdi ise hemen hemen sadece sosyal medya falan boş işler :)
Ben kendimi kısıtladım. Sadece ahaber izlemek için kullanıyorum
En çok müzik dinlemek için kullanıyorum daha sonra sosyal medya geliyor.
sosyal medya ve müzik
bir çoğu için
Videolar izliyorum genelde
Hepsi
Sosyal medya
Sosyal medyamuzik
Sosyal medya için