İnternet & Teknoloji 1 ay İnterneti hangi amaçla kullanıyorsunuz? orhan999999o Xper 2 Takip Et FacebookTwitter 01 interneti hangi amaçla kullaniyorsunuz Sosyal Medya A seç Müzik B seç Haber Okuma C seç Video D seç Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan: Yaşın KızımErkeğimLütfen yaşını seç Güncellemeler: Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter İnterneti hangi amaçla kullanıyorsunuz? 56 Görüşünü yaz
michael_k | İnternet & Teknoloji konusunda 79 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Hemen hemen sadece iş için kullanıyordum, şimdi ise hemen hemen sadece sosyal medya falan boş işler :) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
J_eSSe | İnternet & Teknoloji konusunda 91 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay En çok müzik dinlemek için kullanıyorum daha sonra sosyal medya geliyor. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HyperEnergyy | İnternet & Teknoloji konusunda 88 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Ben kendimi kısıtladım. Sadece ahaber izlemek için kullanıyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Wheeinthemood Bilge 1 ay sosyal medya ve müzik Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever | İnternet & Teknoloji konusunda 2b görüş paylaştı. Master 1 ay Sosyal medya Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_vertebra1 | İnternet & Teknoloji konusunda 54 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay bir çoğu için Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kdo299 Xper 4 1 ay Videolar izliyorum genelde Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Billy59 | İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b görüş paylaştı. Master 1 ay Sosyal medya Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Beforesuicide Xper 1 1 ay Sosyal medyamuzik Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56Hemen hemen sadece iş için kullanıyordum, şimdi ise hemen hemen sadece sosyal medya falan boş işler :)
En çok müzik dinlemek için kullanıyorum daha sonra sosyal medya geliyor.
Ben kendimi kısıtladım. Sadece ahaber izlemek için kullanıyorum
sosyal medya ve müzik
Sosyal medya
bir çoğu için
Videolar izliyorum genelde
Hepsi
Sosyal medya
Sosyal medyamuzik
Sosyal medya için