İnternet & Teknoloji İnsta keşfetim bozuldu, düzelmiyor da napabilirim? Psişik_Kedicik2834 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Anime, yemek, bgy falan çıkıyordu (asla beğenmem bgy'yi) şimdi amerikan ispanyol gönderiler çıkıyor tilt oldum İnsta keşfetim bozuldu, düzelmiyor da napabilirim? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ametist00000 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl bgy’yi neden sevmiyosun (ben de kitlesini sevmiyorum) senin görüşünü merak ettim 0 1 Yorumla Psişik_Kedicik2834 +1 yıl Çok cinsiyetçi ve maskulen yazıları mizahları var, o tür şeyleri sevmiyorum Yorumla
Tosurdak Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Sevdiğin profillere gir düzelir belki 0 5 Yorumla coldmater +1 yıl Normal yükle sil yaptıysan veya başka şeyler beğendiysen beni de bir ara yabancılar takip ediyordu. Yorumla Psişik_Kedicik2834 +1 yıl İnşallah düzelir diye umucam olmazsa silip tekrar yükledim üşendim Yorumla coldmater +1 yıl @Tosurdak Yanlış yere yazmışım. Nfjcmvm kusura bakma : ) Yorumla Psişik_Kedicik2834 +1 yıl Bu arada denicemm teşekkür ederiimm @Tosurdak Yorumla Tosurdak +1 yıl Ahaha sorun yohh Yorumla
coldmater Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Neresi bozuk? 0 4 Yorumla Psişik_Kedicik2834 +1 yıl Bunlar tamamen ilgim dışı Yorumla coldmater +1 yıl İnstagram bazen m. l oluyor. Ben komple sildim artık öneririm.😇 Yorumla Psişik_Kedicik2834 +1 yıl Ya kgmxkrm bende silmek istiyorum da konuştuğum arkadaşlarım var ") Yorumla coldmater +1 yıl Anladım. O zaman ara açılana kadar devamke Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
bgy’yi neden sevmiyosun (ben de kitlesini sevmiyorum) senin görüşünü merak ettim
Çok cinsiyetçi ve maskulen yazıları mizahları var, o tür şeyleri sevmiyorum
Sevdiğin profillere gir düzelir belki
Normal yükle sil yaptıysan veya başka şeyler beğendiysen beni de bir ara yabancılar takip ediyordu.
İnşallah düzelir diye umucam olmazsa silip tekrar yükledim üşendim
@Tosurdak Yanlış yere yazmışım. Nfjcmvm kusura bakma : )
Bu arada denicemm teşekkür ederiimm @Tosurdak
Ahaha sorun yohh
Neresi bozuk?
Bunlar tamamen ilgim dışı
İnstagram bazen m. l oluyor. Ben komple sildim artık öneririm.😇
Ya kgmxkrm bende silmek istiyorum da konuştuğum arkadaşlarım var ")
Anladım. O zaman ara açılana kadar devamke