Selam Sevgili KizlarSoruyor Ailesi 13 Mayıs Cuma Günü GM 20 Pro Telefonumu Teknosa'ya götürdüm Teknosa aracalıgıyla Servise gitmesini istedim Ve Araya 2 gün hafta sonu girdiği için bu hafta içi işlem yapılacağını düşünüyorum Bana telefonun erken gelme ihtimali var mı? Arkadaşım telefonunu servise gönderdi ve 2-3 gün içinde geldi benimde Telefonumun erken gelme ihtimali varmıdır sizce? illa 20 günmü bekletiyorlar?
Güncellemeler
+1 yıl
Telefonum ön camı kırıldıgı için Telefonu gönderdim.
Servise verdiğim telefon ne zaman bana geriş dönüş sağlar?
Bende de yıllar önce LG G4 vardı, kamerasını beğenmeyip bilerek servise gönderdim ve 2 gün sonra aldım, ellerinde kamera olduğu için hemen kamerayı degiştirmişler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
En fazla 3 hafta sürer, servisin elinde yedek parça ve başka cihazlar uoksa 2 ya da 3 günde alırsın.
Arkadaşım telefonunu servise vermiş 2-3 gün içinde gelmiş 20 gün beklemedim kısa sürede geldi dedi Teşekkür ederim yorumun için.
Bende de yıllar önce LG G4 vardı, kamerasını beğenmeyip bilerek servise gönderdim ve 2 gün sonra aldım, ellerinde kamera olduğu için hemen kamerayı degiştirmişler.
Özele bakarmısın peki?
Yasa gereği 23-24 iş günü sürer ama parçası varsa yaparlar. Erken gönderirler. Önemli olan, Teknosa nın servise ne zaman teslim edeceği.
Yasa gereği 20 iş günü
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!