Arkadaşlar telefonumda servis yok yazıyor ama operatör ile ilgili bir sorun değil. Sim kartımı başka telefona takınca çalışıyor. Başka Simi bu telefona takınca çalışmıyor ne yapmam gerek
Telefonunuz apple ın üst segment telefonu garanti varsa direk servise gönderin video kayıt edin sorunu gösteren
yan servisler hakkında bilgim yok çünkü arıza nyden kaynaklı bilmiyoruz entegre sağlam mı değil mi yuva kolay kolay bozulmaz şebeke entegresinden olabilir onda da ölçüm yapılacak voltaj giriyor çıkıyor mu ona göre ya rebal yaparlar ya da değişim sağlanır test edilir.
Benim tavsiyem kendi servisinde yaptırın olası bir şeyde muhatap bulursunu ama kendi servisi pahalı olur onu belirtmem gerek ama orj parçalar kullanılır. Apple da aynı insan vucudunun organı reddetmesi gibi sistem bulunuyor yani taktiğin parça sistem tarafından tespit edilip orj tak şeklide uyarı veriyor sorun yaşatıyor bu gibi etmenler işçilik parasına yansır şahsi fikrim bu yüzden apple asla kullanmam ve önermem de :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Telefonun sim kart giriş yeti bozulmuş olabilir telefonu sıfırlamayı dene
Giriş yeri ile sıfırlamanın alakasını anlayamadım
Alakası yok zaten. Önce sıfırla düzelmezse giriş yeri arızalıdır servise götürürsün
Sıfırlamayı göze alamıyorum wifi ler siliniyor ve bu sefer telefonu hiç kullanamam
Sim kartı giriş yeri değil ama telefonun içinde bir sorum olmuş olabilir mi
Ağ ayarlarını sıfırla sıfırlamadan önce Wi-Fi şifrelerini bir yere not et
İmei kontrolü yapın e devletten
Yaptım bir sorun yok
Model nedir
12 pro max
6 7 lerde Entegre sorunu oluyordu sizinde sim yuvası az ihtimalde başka sim denediğinizde de çalışmıyorsa şebeke entegresi sıkıntılı olabilir
Başka sim taktım çalışmıyor yine aynı resmen internetsiz bir hiçe döndü. Yaptırmak istesem sizce ne kadara patlar?
Telefonunuz apple ın üst segment telefonu garanti varsa direk servise gönderin video kayıt edin sorunu gösteren
yan servisler hakkında bilgim yok çünkü arıza nyden kaynaklı bilmiyoruz entegre sağlam mı değil mi yuva kolay kolay bozulmaz şebeke entegresinden olabilir onda da ölçüm yapılacak voltaj giriyor çıkıyor mu ona göre ya rebal yaparlar ya da değişim sağlanır test edilir.
Benim tavsiyem kendi servisinde yaptırın olası bir şeyde muhatap bulursunu ama kendi servisi pahalı olur onu belirtmem gerek ama orj parçalar kullanılır. Apple da aynı insan vucudunun organı reddetmesi gibi sistem bulunuyor yani taktiğin parça sistem tarafından tespit edilip orj tak şeklide uyarı veriyor sorun yaşatıyor bu gibi etmenler işçilik parasına yansır şahsi fikrim bu yüzden apple asla kullanmam ve önermem de :)
Yardımlarınız için teşekkürler servise göndereceğim. Sonuçları haber veririm 😅
Garanti dahilindeyse servis dışı actirmayin :)
Yurt dısı mı ımeı sorunu olabılır
Yaptım bir sorun görünmüyor