Hatlar da başka tarifeye geçmeyi biliyorum fakat tarife iptali yeri nerede? Hem turkcell hem vodafone kullanıcısıyım ama hiçbirinde görmedim. Siz tarifenizi nasıl iptal ediyorsunuz?
Tarife iptali nasıl yapılır?

Hangi operatörün tarifesini kullanıyorsan iptal etmek istiyorsan müşteri hizmetlerini aramalısın sonra zaten tarifen bitmiş mi devam mı ne kadar kalmış ya da iptal edersem ne kadar ücret kesilir bizzat ben iptal ettim Vodafone bana dediler 6 kalmış bitmesine 100 tl fazla ödedim cayma bedeli olarak en son fatura ya yansıttılar
Faturalı ve faturasız hatlarda konuşma internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulamasından, Online Self Servis'ten, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Cep Merkezleri'nden iptal edebilirsiniz.
Vodafone yanımda uygulamasına girdim ama paketimi görüntülerken iptal et tuşu yok
Cevap
4Cevap
Faturalı ve faturasız hatlarda konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Online Self Servis'ten, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Cep Merkezleri'nden iptal edebilirsiniz. bu vadafon kullananllar için
Baskonuş Abonelik iptali yaptırmak için Turkcell Faturalı veya Faturasız hat kullanıyorsanız 532'yi arayabilir ya da Turkcell Mağazasına başvurabilirsiniz. buda
Vodafone yanımda uygulamasında tarife iptali yok diye biliyorum
Müşteri hizmetlerini arayabilirsin
Hiçbir fikrim yok ama yardımcı olmayı çok isterdim sana. Çok guzelsin ayrıca, çok beğeniyorum seni
Uşağum sen de b o k u n u çıkarttun afedersun, la erkeksen çık karşısına itiraf et da, ne korkaksın🤦
Cayma bedeli çikar o yuzden beklemelisin
Git bayisine yaptır
En İyi Cevap