Ben genel olarak imla hatalarının tamamına sinir oluyorum. Klavye azizliği falan oluyor bazen o belli oluyor ama bile isteye yazım yanlışı yapıldığında konuşmaktan soğuyorum ki mesajlaşmayı çok severim normalde.
Anlamaya çalışmak yorucu oluyor o yüzden bende bıkmadan ne demek istedin, ne yazıyor gibi şeyler yazıyorum. Artık alıştılar bu duruma normal bir şekilde yazıyorlar.
Fazlasıyla. Doğru düzgün yazın işte. Neden sesli harfleri yutarsınız anlamam ki. Görüntü kirliliği resmen. Okumakta güçlük çekiyor olmamı saymıyorum bile.
selam nslsn bylm yzyrz nrml yzmktn dh zrms vll nasıl bcryrlr hll Türkçe açıklaması selam nasılsın böylemi yazıyoruz normal yazmaktan daha zormuş valla nasıl beceriyorlar helal Türkçe açıklaması olmasa anlaşılmayacak ti 😂
Bunu ben de yapıyorum. Ki olması gereken de bu bence. Tamam, elbette ufak tefek hatalar olabilir ama bazen bir kelimenin yanlış yazılıp düzeltilmemesi veya virgülün kullanılmaması falan cümlenin anlamını bambaşka yönlere çekebiliyor ya da tamamen anlamsız hâle getirebiliyor.
ergenlikte yapılan şeyler sonrasında bi anlamı yok. Ama ablamların zamanında düz mesaj olduğu için paketleri yetsin diye kısaltarak anlatıyolarmış az mesaj yeri kaplasın diye çok komik geliyor bana :D