Mesajlaşırken kısaltma kullanılmasına sinir oluyor musunuz?
24
40
Görüşünü yaz
40Kız Görüşü
24Erkek Görüşü
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
penséespositives | İnternet & Teknoloji konusunda 67 görüş paylaştı.
Bilge
10 gü
Ben genel olarak imla hatalarının tamamına sinir oluyorum. Klavye azizliği falan oluyor bazen o belli oluyor ama bile isteye yazım yanlışı yapıldığında konuşmaktan soğuyorum ki mesajlaşmayı çok severim normalde.
Anlamaya çalışmak yorucu oluyor o yüzden bende bıkmadan ne demek istedin, ne yazıyor gibi şeyler yazıyorum. Artık alıştılar bu duruma normal bir şekilde yazıyorlar.
niceness | İnternet & Teknoloji konusunda 232 görüş paylaştı.
Master
7 gü
Fazlasıyla. Doğru düzgün yazın işte. Neden sesli harfleri yutarsınız anlamam ki. Görüntü kirliliği resmen. Okumakta güçlük çekiyor olmamı saymıyorum bile.
varrohincco | İnternet & Teknoloji konusunda 121 görüş paylaştı.
Yoda
10 gü
selam nslsn bylm yzyrz nrml yzmktn dh zrms vll nasıl bcryrlr hll Türkçe açıklaması selam nasılsın böylemi yazıyoruz normal yazmaktan daha zormuş valla nasıl beceriyorlar helal Türkçe açıklaması olmasa anlaşılmayacak ti 😂
ergenlikte yapılan şeyler sonrasında bi anlamı yok. Ama ablamların zamanında düz mesaj olduğu için paketleri yetsin diye kısaltarak anlatıyolarmış az mesaj yeri kaplasın diye çok komik geliyor bana :D
Bunu ben de yapıyorum. Ki olması gereken de bu bence. Tamam, elbette ufak tefek hatalar olabilir ama bazen bir kelimenin yanlış yazılıp düzeltilmemesi veya virgülün kullanılmaması falan cümlenin anlamını bambaşka yönlere çekebiliyor ya da tamamen anlamsız hâle getirebiliyor.
suumisali_ | İnternet & Teknoloji konusunda 163 görüş paylaştı.
Guru
9 gü
Sinir olmam ama noktalama işaretlerine dikkat eden kişileri kucaklayasım geliyor, bu kişi de benden diye
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş