İnternet & Teknoloji konusunda 3,8b cevap paylaştı.
İphone kullanıyorum değişiyor ama pil eski galiba dayanmıyor bir gün ama powerbank taşımıyorum sonuçta memleket meseleleri ile uğraşmıyorum ya da herhangi arayış içindede değilim biterse biter dert değil değiştireceğim zaten 14 çıksın sıkıldım bundan
İnternet & Teknoloji konusunda 472 cevap paylaştı.
Telefonu ilk aldığım zamanlar ekran açık süresi 9-12 saati bulabiliyordu şu an ne kadar bilmiyorum pek ama sanırım 7-8 saat yoğun kullanımda beni idare ediyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İphone kullanıyorum değişiyor ama pil eski galiba dayanmıyor bir gün ama powerbank taşımıyorum sonuçta memleket meseleleri ile uğraşmıyorum ya da herhangi arayış içindede değilim biterse biter dert değil değiştireceğim zaten 14 çıksın sıkıldım bundan
Benim telefonum çok çok yeni olduğu için şarjı 2 ya da 3 gün gidebiliyo ilk alir almaz birgün boyunca şarj ettiğim için uzun süreli kullanıyorum böyle
Telefonu ilk aldığım zamanlar ekran açık süresi 9-12 saati bulabiliyordu şu an ne kadar bilmiyorum pek ama sanırım 7-8 saat yoğun kullanımda beni idare ediyor.
Ayfonun şarjı hiç bitmiyor ki, nereye power taşıyorsun :/// benim bir gün dayanıyor. video cart curt izlemezsem iki gün de dayanır. Power taşımıyorum
Kullanmıyorum. Şarjım gün içinde yetmiyor da. Ama ulaşmak isteyen bitene kadar ulaşsın diyorum. Şarj aleti taşıyan ekipteyim ben.
Ya foti aşırı mantıklı taşımak zor geliyordu ama taşımadan da olmuyor ayfon problems
bir kaç saat gidiyor en fazla
iPhone kullanıyorum bir gün gidiyor
Bir gün yetiyor
1 gün gider
Yarım gün