Merhabalar, Az önce arkadaşlarla kahvaltıya gittim. Kahvaltıda -arkadaşlarımın arkadaşı olan- tanımadığım bir sürü kişi vardı. Hepsiyle tek tek tanışıp sanki uzun süre konşuyormuşuz gibi muhabbet ettim. Telefon numaralarını verdiler. Muhtemel hiçbirine geri dönmeyeceğim. 😅 Ben her yerde rahat iletişim sağlarım ama yüz yüze daha iyiyim.😅
İnsanlarla sosyal mecralarda mı daha rahat iletişim kurarsın, yüz yüze mi?
İnternet & Teknoloji konusunda 2,6b cevap paylaştı.
Sosyal medyada herkes istediği maskeyi takabilir. En iyisi yüz yüze iletişimdir. insanın hal ve hareketlerinden, tavırlarından, mimiklerinden bir çok çıkarım yapılabilir.
Ben sosyal medyada daha rahat iletişim kurabilirim çünkü bazen insanlar ben konuşurken anlatmak istediğim şeyleri algılayamayabiliyorlar :) onların da okuyarak anlaması daha kolay oluyor. Pek sosyalleşen biri de değilim zaten.
İnternet & Teknoloji konusunda 327 cevap paylaştı.
Yüzyüze iletişimi çok daha güçlü olan biriyim. Burada ses bile işin içine girse yanlış anlaşılma olabiliyor ki ses olmadığı zaman sadece yazı ile anlaşılmak çok daha zor.
Muhabbetime doyum olmaz benim😅 iyi insanım ben.😎tekrar görüşmek istediler. Niye verecekler? Arkadaşlarım arkadaşları. İnsan böyle çevre edinmiyor mu yazılımcı?
En İyi Cevap