Çipi beynimize yerleştirip istediğimiz dili bir program gibi indirip beynimiz direk onu ogrencekmiş. Afederdiniz de biz robot değiliz ki program ile çalışmıyoruz beynimiz çok karmaşık bir komplex yapıya sahip öyle değil mi? Bunlar komplo teorisi olabilir mi?
Elon Musk'ın yabancı dil çipini mantıklı buluyor musunuz?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sadece onla kalmicak istediniz herseyi kiraliya bileceksin yani ucret odemiceksin ama senin tum herseyini gorecek ve seni kantrol dahi ede bilecekler mahremini gorecek özel diye bir kavram kalmayacak oyle birsey var evet 2030 da da hizlanadirilacak
çok mantıklı bence de süper fikir yeni yaşam alanında dünyanın birbirini anlamakta hız kazanması gerekmez mi sizce de
Hayır demek istediğim biz bilgisayar gibi çalışmıyoruz. Yani program indirir gibi bir bilgiye anında sahip olamayız beynimiz öyle çalışmıyor ki
Ama dünyada ortak bir dil yok insanlar zorluk çekiyor yabancı dil öğrenmek için
Yani çok saçma bence bu adamda parasını neye harcıcağını bilemiyo ne gerek var böyle saçma sapan şeylere git paranı daha güzel işlere yatır
Adam benim istediğim şeyi yapacak işte. 😃
Geçen bir paylaşımda bunu yazmıştım. Musk amcam düşünmüş. 🤣🤣🤣
Öyle bir çip işe yararsa, herkese yarar kardeşim.
İyi olur aslında ha
Ucuza satarlar mı sence?
@tatakeeeeea elonla bu konu hakkın da görüştük 2 gün önce, pilot senin fiyat konusun da fikrin ne dedi bende ucuz yapta bizde faydalanalım abi dedim, oda değerlendireceğini söyledi bu fikrimi.
🤣🤣🤣🤣🤣
Bravo kedi olalı bir fare tuttum desene 🙃 bizi de yararlandır bu kampanyadan ya
@tatakeeeeea komisyon alırım
Tamam ne kadar alırsın 😄😄😄
Şu ilın maska söyle de bi dönerci açsın bedava döner yesin millet 😄
@tatakeeeeea olm tane tane yazma
Terbiyesiz
@tatakeeeeea kapa çeneni
Aaaa
Yakışmadı
@tatakeeeeea doru
Elimi öp barışalım