Ben engel işlerine hiç girmiyor ya. Bana çok çocukça geliyor birilerini engellemek. Birisiyle konuşmak istemiyorsam zaten bunun bilincindedir. Yüzsüz değil heralde konuşmak istemediğim birisi de gelip bana yazmaz. Yazarsa da konuşmak istemediğimi söylerim. Gerekirse sonra cevap vermem. Ama engellemek bana göre bir hareket değil
İnternet & Teknoloji konusunda 327 cevap paylaştı.
Arkadaşım ile arasında ne olduğunu öğrenir, bana ters birşeyde anında engellerim. Benim arkadaşıma zararı olan kişinin benim takip listemde yeri yok çünkü.
Yook adam hiç işim olmaz beni kim engellemiş kimde kim ekli kim kimi takip ediyor kim beni engellemiş kim beni çıkartmış hiç umurumda olmaz hiç takmam merak etmem hiç aklıma bile gelmez yani giden varsa uğurlar olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ben engel işlerine hiç girmiyor ya. Bana çok çocukça geliyor birilerini engellemek. Birisiyle konuşmak istemiyorsam zaten bunun bilincindedir. Yüzsüz değil heralde konuşmak istemediğim birisi de gelip bana yazmaz. Yazarsa da konuşmak istemediğimi söylerim. Gerekirse sonra cevap vermem. Ama engellemek bana göre bir hareket değil
onların kendi aralarında ki bir problem ben engellemezdim :) ama en yakın arkadaşıma çok büyük yanlışı olduysa tekrar düşünürüm.
Düşün düşün😅
Düşüneyim İmparatoriçem ✨😅
Ben sana isim listesi vereyim😅
Kim yanlış yapmış İmparatoriçeme 😅
Çekemeyenler haha😅
Çatlasınlar o zaman 😅
İvitt🥳🥳🧿🧿
😅😅🍁🍁
en aktif kullandığım yer burası burada da eğer değer verdiğim birine bir yanlış yapmışsa ekli bile olmasa her konuda görmezden gelirim.
İşte aradığım cevap 😅 hoş geldiniz efenim🥳😅
Hoş bulduk panelist iyi gezmelerr
Böyle manyak manyak hareketlerim olmadı değil 😂 şuanda yapar mıyım? Hayır 😁
Gençlik işte😅
😁😁
🥳🥳🧿🧿
Arkadaşım ile arasında ne olduğunu öğrenir, bana ters birşeyde anında engellerim. Benim arkadaşıma zararı olan kişinin benim takip listemde yeri yok çünkü.
Hayır engellemem sonuçta o insan ile benim aramda kötü bir şey geçmemiş ben niye engelliyorum kimin kimle derdi varsa onunla çözsün ben karışmam
Aralarındaki mesela beni ilgilendirmez ama belki sebebine göre olabilir ve karışmam.
Sebebine bağlı. Açıkçası bana karışmadıkça kimseyi engellemem.
Beni ilgilendirmez o. Onların arası kötü diye ben de kötü olamam.
Ergenlik dönemimde bile bunu yapmadim simdi hic yapmam.
Yook adam hiç işim olmaz beni kim engellemiş kimde kim ekli kim kimi takip ediyor kim beni engellemiş kim beni çıkartmış hiç umurumda olmaz hiç takmam merak etmem hiç aklıma bile gelmez yani giden varsa uğurlar olsun
Engellemem ama muhatap da olmam 😁🙄
Anlamsız bir davranış
Hayır benim bir sorunum yoksa engellemem
En iyi dedim arkadaşı engelledim
neden engellediği konusu önemli..
Evet engellerim
O kadar derin sosyal medya kullanmıyorum
hayır
Ne alaka banane