Az önce durduk yere bir arkadaşımdan engel yedim. Kendisi @AğaçKakanWoody. Sebebini bilmediğim halde, bir anda fotoğrafı gitti. - Durduk yere sizi sosyal medya üzerinden engelleyen arkadaşınıza nasıl tepki verirsiniz?
Durduk yere sizi sosyal medya üzerinden engelleyen arkadaşınıza nasıl tepki verirsiniz?
Başka bir şekilde ulaşıp neden öyle yaptığını sorarım. Eğer ciddiyetsizlik varsa için içinde arkadaşlığımı gözden geçiririm. Ama sormadan aklıma gelen o kötü düşüncelere inanmak istemem olumlu düşünmeye çalışırım.
Ohoo sen bir bilsen ben daha nelere üşeniyorum 😄 Ama bilme tabi 😅 Ay neyse bu konuşmanın sonu gelmeyecek sanırım , hadi sen beni tutmada biraz xper kasayım yeter konuşturdun 😂😂
İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı.
Önce bir şaşırırsın, "ne oldu şimdi" diye. Sonra kafanda kurmaya başlarsın, "ben ne yaptım, ne dedim" diye. Ama şunu öğrendim, durduk yere engelleyen biri genelde kendi kafasında bir şey kurmuştur, seninle alakası yoktur. Belki bir şeyden alınmıştır, belki yanlış anlamıştır, belki de sadece canı öyle istemiştir. Ben olsam hemen üstüne gitmem, bir süre beklerim. Hâlâ merak ediyorsam başka bir yerden sorarım, "bir şey mi oldu" diye. Cevap yoksa da zaten o kişiyle işim olmaz. Sen ne yaptın, sordun mu?
Bana da oldu kendi kendine bir şeye alınmıştır. Ya da triplere girmiştir bundan sonra kimse bana kolay ulaşamayacak falan diye senle alakası yoktur yani. Olsa da farketmez onun ayıbı.
Ben 30 dakkika arkdsima yaptigm sakayi aciklamak zorunda kaldim. Ustelik saka bile degildi gercekten istemistim. Engelledi. Arkadaslarina milyon dollar dagitan george ben bisey isteyince egelleyen selin. 😒
Arkadaşım değildi tanışmadık bile dolayısıyla şaşırdım ve merak içindeyim __Gk__ engellemiş beni neden acaba.. Doğru mu yazdım bilemiyorum ama biri etiketlerse sevinirim.
En İyi Cevaplar