İnternet & Teknoloji Sosyal medyada olduğunuz biri gibi mi davranırsınız, olduğunuzdan farklı mı? SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kızlar Bir Adım Öne Sosyal medyada olduğunuz biri gibi mi davranırsınız, olduğunuzdan farklı mı? Sosyal medyada olduğunuz biri gibi mi davranırsınız, olduğunuzdan farklı mı? Cevapla 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Sosyal medyayı sahte, hayali bir kişiliğe bürünerek kullanmıyorum. Neysem oyum. 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Olduğum gibiyim. Kimse için eğilip bükülemem veya değişemem. 1 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Her zaman olduğum gibi görünmeye çalıştım 1 1 Yorumla SіlverBlossome 1 yıl En güzeli :) Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 893 cevap paylaştı. Olduğum gibiyim g0te g0t diyebilirim 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 13,4b cevap paylaştı. Olduğum gibiyim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sosyal medyayı sahte, hayali bir kişiliğe bürünerek kullanmıyorum. Neysem oyum.
Olduğum gibiyim. Kimse için eğilip bükülemem veya değişemem.
Her zaman olduğum gibi görünmeye çalıştım
En güzeli :)
Olduğum gibiyim g0te g0t diyebilirim
Olduğum gibiyim
neysem o yum