Yoo benim birleşiyo kim diyo öyle olduğunu inanma ya öyle saçmalıkmı olur Allah aşkına telefon sürekli kullanan biriyim ama öyle bir şey olmuyo bende denedim de
Sen hala burada mısın ya :D ben orta boyluyum sen kısa boylusun senden 4 santim büyüğüm hala kendini savunup beni düşürüyorsun yaptığın hareket çokta matak hareket değil
Hala kısa diyor Kızım sen benim boyumu gördün mü böyle konuşuyorsun bak buraya boyumu atarım seni mort ederim sonra rezil olursun ben 1-74 boyundayım hala da test etmedim 2 yıl oldu belki daha fazlayım bilmiyorum
Bak bakalım kim uzun bak hala da altta ayakta tam çekmedim kameraya bile sığmıyorum burada biraz bulanık foto orası neyse de boy için atıyorum uğraşmak istemezdim atmayacaktım seni rezil ol diye atıyorum :D şu boyuma bak orta ya işte ne olsun
Ben boyumu attım boyum ortada senin gözler kör sen daha kısa boylu görmemişsin kafayı sıyırmışsın hocam bir uza boy göremiyormuş hadi sende boyunu at bakalım kim uzun hadi at yiyiyorsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
En küçük parmağım diğerlerinden daha çık birleşiylr mk 😂😂😂
Brnim birleşmiyor sağ el
7 24 tel elimde ama
Yoo benim birleşiyo kim diyo öyle olduğunu inanma ya öyle saçmalıkmı olur Allah aşkına telefon sürekli kullanan biriyim ama öyle bir şey olmuyo bende denedim de
Birleşiyor ve senin ne garip elin var erkek gibi.
Büyük diye mi
Hem büyük hem şekilsiz.
Telefon kullanımını azalt knk. Tırnakların tam oje sürmelik he
Ellerde güzelmiş 🤣🤣
Telefonu sık kullanmama rağmen birleşiyor
Bu nasıl el çok büyük yaratık gibi
😂😂😂
Hocam sen ne yaptın ya Erkek olduğum halde elim senden küçük ya
Boyum 1.70
Tamam bende 1-74 boyundayım sen yaş kaç ya
23 yaşındayım 1.74 bir erkek için kısa zaten
Ne kısa boy falan mı ya ben 28 yaşındayım
Kısa erkek dediğin en az 1.80 olnalı
Senin boyunda kısa ama kısa boya kısa boy gider
Birde boy tartışması yapıyor benle bir ellere bak hep eğri büğrü benim çiçek gibi düz bak bir hele :D
1.70 boy kız için ortalamanın üzerinde ama erkek için kısa boylusun
Sen hala burada mısın ya :D ben orta boyluyum sen kısa boylusun senden 4 santim büyüğüm hala kendini savunup beni düşürüyorsun yaptığın hareket çokta matak hareket değil
Sen erkeksin ben kızım 😂
Kız için uzunum ama sen erkek için kısasın
Hala kısa diyor Kızım sen benim boyumu gördün mü böyle konuşuyorsun bak buraya boyumu atarım seni mort ederim sonra rezil olursun ben 1-74 boyundayım hala da test etmedim 2 yıl oldu belki daha fazlayım bilmiyorum
Bak bakalım kim uzun bak hala da altta ayakta tam çekmedim kameraya bile sığmıyorum burada biraz bulanık foto orası neyse de boy için atıyorum uğraşmak istemezdim atmayacaktım seni rezil ol diye atıyorum :D şu boyuma bak orta ya işte ne olsun
Bu mu boy nerede hani göremiyorum
Ben boyumu attım boyum ortada senin gözler kör sen daha kısa boylu görmemişsin kafayı sıyırmışsın hocam bir uza boy göremiyormuş hadi sende boyunu at bakalım kim uzun hadi at yiyiyorsa
Alakası yok
Birleşiyor
Birleşiyo benimki
birleşiyor benim ki 😂
Doğru dur
Asosyal
Asosyalmişsin baya
Öyleyim