İnternet & Teknoloji Ne kadar sürede bir telefonu şarj etmek idealdir? SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Ne kadar sürede bir telefonu sarj etmek idealdir? Ne kadar sürede bir telefonu şarj etmek idealdir? Cevapla 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 29 , eic 46% 1 yıl iPhone kullanıyorsan günde 2 3 android günde bir gidebilir gitmeyedebilir 1 0 Yorumla
Chamber Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Bunun bi idaal süresi yom artik yeni nesil pill var istediğin zaman tak çikar 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ben bitmeden şarj ediyorum 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 35 , eic 31% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. %15 de sarz etmeye başarım ben 1 0 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Benimki bir saatte sıfırdan yüze çıkıyor 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Tüm gün kullanımda her gün. Az kullanımda günaşırı 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 734 cevap paylaştı. 2 saat. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
iPhone kullanıyorsan günde 2 3 android günde bir gidebilir gitmeyedebilir
Bunun bi idaal süresi yom artik yeni nesil pill var istediğin zaman tak çikar
Ben bitmeden şarj ediyorum
%15 de sarz etmeye başarım ben
Benimki bir saatte sıfırdan yüze çıkıyor
Tüm gün kullanımda her gün. Az kullanımda günaşırı
Iki gün
Bitince
bittikçe