telefonum LG K61. eylül 2020'de almıştım. o zamanlar hızlı bir şekilde şarj olurdu, belki 1 saatte falan tam dolum olurdu. 3 sene olacak, 2 saatte tam dolum olması normal mi?
hiçbir parça değişimi olmadı, batarya kendi bataryası. bir de bazen şarja takınca yavaş şarj falan diyor "dolmasına 6 saat kaldı" yazıyor. çıkarıp tekrar takınca düzeliyor "tam şarj için 1 saat 23dk" falan diyor bunları yaşayan var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Telefonunu değiştir. Artık 20 dk da tam dolum yapan telefonlar var.
20dk'da tam dolum yapan telefonlar var da, telefona verecek 20 bin liram yok maalesef :D
Öyleyse hızlı şarj destekleyen bir şarj cihazı alabilirsin. 33w olabilir.
3 sene sonra mesleğime kavuşana kadar idare etse diye ümit ediyorum, yoksa tabii almak zorundayım ama insan birinden isteyemiyor artık 20'li yaşlara gelince :) ne yazık ki telefonumda hızlı şarj özelliği de yok, şarj cihazı alsam işe yarar mı?
Muhtemelen kablosunun işi bitmiştir. Çabuk bozuluyor kablolar. Değiştir işe yarar. Para kazanmaya başlayınca da yeni bir telefon alırsın
teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :-)
Zamanla oluyor maalesef 2 yıldan sonra ağır ağır gidiyor cihazlar
başlarda hızlı şarj eder ve şarjı uzun süre giderdi. o zamanlar şarj etme süresi 1 saatti, şarjı 2 gün giderdi. şimdi sarj etme süresi 2 saat, 1 günü ancak çıkarıyor.
Zamanla daha da geri saracak
batarya değişikliği yapsam durum düzelir mi ki? bu telefonun en az 3 sene daha idare etmesi lazım...
Genelde çok değişmiyor orjinali bulmak lazım dürüst bir tamirciye denk gelmen lazım
evet ve benimki de pek tercih edilmeyen bir marka olduğu için korkuyorum canım sıkıldı
1 gün gidiyorsa iyi öyle düşün
umarım idare eder
Eder üzmene değmez kendini
Artık bir yerden sonra lityum iyon pillerinin döngü süresi uzar. Bu durum gayet normaldir
batarya değişikliğine gitsem durumda bir değişiklik olur mu? baştaki gibi 1 saatte şarj olur mu yoksa şimdiki gibi devam mı eder?
Bataryayı değiştirirsen telefonu ilk aldığın güne dönüştürürsün.
benimki LG marka, orijinal batarya piyasada bulunur mu bilmiyorum çünkü piyasadan çekildi ya artık...
Araştırmakta fayda var belki bulunur
Of ulan of benimki de 1.30 saatte falan doluyor
yine iyi, senin marka ne? kaç sene oldu?
4 sene var samsung A7
4 seneye 1,5 saatte tam dolum gayet iyi bence :)