İnternet & Teknoloji Arkadaşlar kablolu bağlantıyla bağlandığım bilgisayarımda sorun var acil yardım? xyasayanölüx Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dünhiç bir sıkıntı yokken bugün sabah birden Internetin olmadığını gördüm acil yardım Güncellemeler+1 yıl Sorun çözüldü teşekkürler Arkadaşlar kablolu bağlantıyla bağlandığım bilgisayarımda sorun var acil yardım? Cevapla Bilgisayar Soruları İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
antıbıyotık54 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl bilgisayarın arkasindan kablo çıkmış olabilir modem kapali olabilir modem bozulmuş olabilir 1 5 Yorumla xyasayanölüx +1 yıl Modem ışığı yanıyor kablolar takılı tüm kontrol yapıldı Yorumla antıbıyotık54 +1 yıl modemde hangi ışıklar yanıyor? Yorumla xyasayanölüx +1 yıl Bütün ışıklar yanıyor sanırım bu eski modem değişik geldi banada Yorumla antıbıyotık54 +1 yıl bence bi google saydasi ac 192.168.2.1 Yorumla antıbıyotık54 +1 yıl yaz bakalım modemin ara yüzüne erişim var mi Yorumla
kilicbk Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 62% +1 yıl İp yapılandırmasını kontrol etmek gerekiyor. Bağlantı var internete çıkış yapmıyor. Dns ayarlarını kontrol et ayrıca 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Ordaki çarpı işaretine bas sorun giderici çalışacaktır 0 2 Yorumla xyasayanölüx +1 yıl Yaptım sorun gidermiyor Yorumla Dance_with_Devotion +1 yıl O zaman İnternet sağlayıcısından kaynaklanıyor olabilir. Müşteri hizmetlerini ara Yorumla
dagci29 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Internet kablosuna bak çıkmış olabilir ya da bozuk olabilir 0 0 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Alt yapıda sorun vardır bazen böyle oluyor ara söyle onlar halleder 0 2 Yorumla xyasayanölüx +1 yıl En mantıklı cevap bu geldi şu nda 😬😄 bi bunu düşünmemiştim Yorumla Powermen +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bilgisayarın arkasindan kablo çıkmış olabilir modem kapali olabilir modem bozulmuş olabilir
Modem ışığı yanıyor kablolar takılı tüm kontrol yapıldı
modemde hangi ışıklar yanıyor?
Bütün ışıklar yanıyor sanırım bu eski modem değişik geldi banada
bence bi google saydasi ac 192.168.2.1
yaz bakalım modemin ara yüzüne erişim var mi
İp yapılandırmasını kontrol etmek gerekiyor. Bağlantı var internete çıkış yapmıyor. Dns ayarlarını kontrol et ayrıca
Ordaki çarpı işaretine bas sorun giderici çalışacaktır
Yaptım sorun gidermiyor
O zaman İnternet sağlayıcısından kaynaklanıyor olabilir. Müşteri hizmetlerini ara
Internet kablosuna bak çıkmış olabilir ya da bozuk olabilir
Alt yapıda sorun vardır bazen böyle oluyor ara söyle onlar halleder
En mantıklı cevap bu geldi şu nda 😬😄 bi bunu düşünmemiştim
😂😂😂