Bir zamanlar biriyle muhabbetimiz çok iyi gidiyordu. Fotoğraf istedi, yolladım. Bir daha konuşacağım zaman bi baktim engellemisti... biz insanlara bi günde küsmedik xd simdi de millet foto niye yok diye soruyor. Bi daha ben istemediğim sürece kimseye yollamadım, yollamam da. En azindan konuşmak istemiyorum diyeydin engellemek nedir, bak yine aklıma geldi xjdd neyse..
Dış görünüşünüzden dolayı engellenseniz üzülür müsünüz?
Gerçekten incitici bir durummuş üzüldüm adınıza... Böyle bir şey başıma gelmedi çok şükür de gelse herhalde bir noluyor ya olurdum ama çok güler eğlenir keyif alırdım😅
Ben de eskiden çok engellendim sonra kaşlarımı aldırdım kilo verdim daha insancıl tepkiler alıyorum çok yakışıklısın yaa demeseler bile insanca konuşulabiliyor spor yap bence plajdan fotolar at
İnternet & Teknoloji konusunda 311 cevap paylaştı.
Merhaba , maalesef dış görünüşe karşı yargılanmak her insanı üzer. Zaten o tür insanlarda bir süre sonra egosu ile baş başa kalıyor ama karşı tarafın gönlü kırıldıktan sonra nafile.
Yaşadığınız şeye çok üzüldüm ne kadar kötü hissettirdi kim bilir ya nasıl insanlar var öyle bir şey yaşamadım zaten kimseye resim falan atmayıda sevmem
Bunu yaşayan birinin insanlığına değer vererek arkadaş olmuştum. Ama o bu tip şeyleri o kadar çok yaşamış ki ona maddi çıkar için yanaştığımı düşünecek kadar alçalmıştı. Ezik :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Üzülürüm tabii ki ama begenmesem ben de konusmam acikcasi