Karşınızdaki sizi sırf güzellik standardına uymuyor diye reddetse ne hissedersiniz?

Karşınızdaki sizi sırf güzellik standardına uymuyor diye reddetse ne hissedersiniz?

Hayır beni üzmez çünkü zaten alıştım öyle yakışıklı değilim farkındayım da.. kızların da çoğu erkeklerde tipe baktığı için zaten normal karşılarım çünkü karakteri seven gerçekten aşık olan kız kalmadı pek. bir kişi aşkı buldum diyorsa bile bilmiyor ki bu dışı yüzünden.. tamamen genetik şanslar yüzünden...
Dış görünüşü talep edilen biriyim fakat flört etmediğim için ciddi ve mesafeli duruşum sayesinde herkesin rengi anlaşılıyor dakikada. Bıraktım bu işleri. Artık ya gerçek bir sevgiyi bulurum ya da bilmiyorum cidden.
Üzülürdüm ama reddederken dış görünüş sebebi ile reddettiğini söylememeli kırmamak için. Daha düzgün bir şekilde edilebilir.
Katılıyorum.
Şimdi üzülmem takmam diye atıp tutmiyim 😄 cidden çok kırlırım yani onu bunun için suçlamam fakat çok üzülürüm yahu
Cevap
18Cevap
Saygı duyarım, hiçte bozulmam. Herkesin güzellik algısı vardır ve dünya güzeli olan bile bir insanın standartlarının dışında kalabilir. Hiçkimse aynı anda hem uzun hem kısa boylu, hem zayıf hem balıketli olamaz.
Beni dış görünüşüm ile yargılayan birinim reddi beni üzmezdi.. içimdeki güzelliği anlayacak kadar bana benzemeyen birinden erkenden Uzaklaştığım için daha mutlu olurdum
Hayır gayet doğal bir şey bu. Red yediğimde oldu kabul gördüğümde. Herkesin güzellik algısı farklı sonuçta
Kötü hissederim kalbim kırılır gerçi güzelken de kırıyorlar da neyse
Bence üzücü bir durum ama zevk meselesi diyip geçmek lazım buna takılmamalı
Üzer ama beş saniye falan ondan sonra üzülemem, kendimi yoramam.
umrumda olmaz herkese guzel gelmek zorunda degilim
Kafaya taktığım onca önemli konu varken bu asla umrumda olmaz..
Bence zaten ilk olarak herkes buna bakıyor sonra karaaktere bakıyor he sevgili ayağına para yiyenler burada hiç tipten bahsetmesinler onlara her şey ok.
Üzer ama uzun sürmez.
Hayır üzmez eşşek hoş kadından ne anlar 😃
😃 yok be abartıyoruz şu an dsjsk
Asla kitabı kapağı ile değerlendirenler hep yanılır
Sadakam varmış bundan ucuz kurtardım diye düşünürdum.
Üzmez herkese hitap edemezsin tamam der geçerim
Bunu önceden yaşadığımda çok üzülmüştüm ama şimdi yaşasam asla üzülmem , asla
eskiden olsa kalbimi kırardı.
Eskiden evet şimdi umrum dışı
Böyle bişey söz konusu olmaz.
önceden üzülürdüm de şimdi üzülmem
pek umursamazdım sanırım
Reddedilecek bi konuma sokmam kendimi garanticiyim
Üzer valla
Üzer.
Evet baya üzer.
üezer