Selam dostlar. Yine sürekli gelişen teknoloji ile alakalı bir sorum var. Gelecekte teknolojik adımlar, gelişimlere dair bir tahmininizi söyleyin, bakalım kimler neler olacağını düşünüyor, belki de seneler sonra gelip bakarız buraya tekrar :D
Gelecek teknolojisine dair tahminleriniz nelerdir?
Vallahi gelecekteki teknoloji beni korkutuyor ama çok merak ediyorum. Ay artık ışınlanmayı bulsunlar, zihin okumayı da çok istiyorum da, biz o zamana kadar yaşar mıyız yaa. 🙄
İnternet & Teknoloji konusunda 499 cevap paylaştı.
Geçen “ Çöl gezegeni” adlı filmi seyrettim. Su sıkıntısı olduğu için adamlar üstümüze giydiğimiz kıyafetten içilebilir su üretimi yapıyordu.
Sürekli hareket halindeyiz. Dolayısı ile giydiğimiz kıyafetler enerji üretimi yapabilir. Yine kıyafetler güneş enerjisi ile beslenebilir. Kıyafetler daha akıllı hale gelebilir. Yapay zeka ile desteklenebilir. Korku anını belirleyip olası tehlike anında daha güvenilir olabilir.
Aklıma gelenler bunlar şimdilik ama uzun bir süreç bu. her şey olası.
Yalnız sanırım Çin’li bir firma güneş enerjisi ile çalışan araç için aracın üstüne çiçek gibi açılan güneş panelleri yerleştirmişti çok hoşuma gitmişti.
Gelecekte bizi bekleyen şeyler sanırım doğandan enerji üretimi, yapay zeka, nano teknoloji yıllardır söylüyorlardı zaten bunları. Yeni şeyler ortaya çıkınca bunların üstüne daha yenileri de düşleniyor.