İnternet & Teknoloji Elinizde ilişki durumunuzu değiştirecek sihirli bir buton olsa şu an ona basar mıydınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Yani teknoloji gelişti diyelim, tek tuşla ilişki durumunuz değişecek olsa, şu an bu değişiklik için hazır mısınız? Elinizde ilişki durumunuzu değiştirecek sihirli bir buton olsa şu an ona basar mıydınız? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Tabi ki sevgili isterdim 1 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Konu nedir onu öğrenseydik bari ona göre karar verirdik basıp basmayacağımıza 😂 2 4 Yorumla Soran +1 yıl ilişki durumunuzu değiştirecek işte :D Yorumla Edaaa97 +1 yıl O hakkı sonra kullansak 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl ne zaman mesela :D Yorumla Edaaa97 +1 yıl Sevgilim olduğunda 😂😂 Yorumla
DoğrulukCadısı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Hayır ama bu butonu saklama şansım olursa belli bir süre geçtikten sonra kullansam. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Mesela ne kadar zaman sonra xd Yorumla DoğrulukCadısı +1 yıl Bilmem zihnen iyi ve mutlu hissettiğim doğru bir an. 🤷♀️ Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. İlişki değiştirecek butona basmam. Aşk karın doyurmuyor. Maddi durumu değiştirecek buton olaydı tereddütsüz kırana kadar basardim 😃 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eğer butona bastığımda doğru insanla olabileceksem evet 1 2 Yorumla Soran +1 yıl değişecek durumun doğru insan garantsini veremeyiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman basmazdım. 🤦♀️ Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı. Tabi. Basıyorum basıyorum baaastııım: Ben artık evliyim 😄😄 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Ben istesem zaten o butonlar hazır. Önemli olan mutlu edecek biri olması. 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Basardım da neye tam olarak? Konu ne 😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl ilişki durumunu değiştirecek işte :D Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Evlilik seçeneği var mı? 🤭🤭 Yorumla Soran +1 yıl var var xd Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl En hayırlısından, en mutlusundan alalım 🤭 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 631 cevap paylaştı. Hayır basmam. 5-6 ay sonra belki. 1 0 Yorumla
Compedan Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Benim şansıma o buton tutukluk yapardı 1 0 Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Kırardım. 1 1 Yorumla Lucky-Luke +1 yıl Kırardım derken basarken kırardım. ya bende de böyle bir şans var. Sonra ne olduğumuzun belli olmadığı bktan bir ilişkim olurdu. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tabi ki sevgili isterdim
Konu nedir onu öğrenseydik bari ona göre karar verirdik basıp basmayacağımıza 😂
ilişki durumunuzu değiştirecek işte :D
O hakkı sonra kullansak 😂😂
ne zaman mesela :D
Sevgilim olduğunda 😂😂
Hayır ama bu butonu saklama şansım olursa belli bir süre geçtikten sonra kullansam.
Mesela ne kadar zaman sonra xd
Bilmem zihnen iyi ve mutlu hissettiğim doğru bir an. 🤷♀️
İlişki değiştirecek butona basmam. Aşk karın doyurmuyor. Maddi durumu değiştirecek buton olaydı tereddütsüz kırana kadar basardim 😃
Eğer butona bastığımda doğru insanla olabileceksem evet
değişecek durumun doğru insan garantsini veremeyiz
O zaman basmazdım. 🤦♀️
Tabi. Basıyorum basıyorum baaastııım: Ben artık evliyim 😄😄
Ben istesem zaten o butonlar hazır. Önemli olan mutlu edecek biri olması.
Basardım da neye tam olarak? Konu ne 😂
ilişki durumunu değiştirecek işte :D
Evlilik seçeneği var mı? 🤭🤭
var var xd
En hayırlısından, en mutlusundan alalım 🤭
Basmazdım, hiç doğru bir zaman değil
Hayır basmam. 5-6 ay sonra belki.
Benim şansıma o buton tutukluk yapardı
Basmam çünkü ilişkim yok
Ay yok hiç sırası değil
Kırardım.
Kırardım derken basarken kırardım. ya bende de böyle bir şans var. Sonra ne olduğumuzun belli olmadığı bktan bir ilişkim olurdu.
Basmam
İlişki durumum yok
Hayır.
Hiç durmam
Basardım