Bugün bilgisayarım hacklendi ve tüm verilerim şu an adamların elinde. Bunlardan bir tanesi bana telefonla ulaşıp tehdit eder gibi bir uyarıda bulundu. Anlaşılan Discort sunucuları varmış ama alım yapmıyorlarmış. Bu bana ulaşan kişi hack işlemini kendisi yapmadığını sadece verileri Discortta görüp indirdiğini söylüyor. Az önce de engel attı.
Ben bu çocuğu "Discort daveti atmazsan dava açarım" gibi bir şekilde tehdit edebilir miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Evet 17 yaşında çocukmuş. Tehdit etmeye gerek kalmadı bile. "Sen bana sunucuyu at, ben de dava açmayayım" demem yeterli oldu :)
Davayla uğraşmak sıkıntı. Daha önce darp edildim ağır yara aldım davam 1 yıl sonra başladı. Üstüne beni korumaya çalışan babam adama saldırdığı için ceza yedim. Türkiye'ye hoş bulduk. Hem işlerimden oldum öyle para kaybettim, hem de babamın cezasını ödedim yine para kaybettim. (Ve evet babam sadece bir yumruk atmıştı. Sopayla iş yerimde kafama aldığım darbeyle kıyaslayın lütfen :d) Amacım zarar vermek değil biraz uğraşır şifreleri değiştiririm de hangi verilere eriştiklerini göreyim, pcmi kullanan başka birinin verisi var mı anlayayım yeterli. Örneğin kız arkadaşımın özel fotoğrafları gibi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Direk git dava aç ne uğraşıyorsun dostum
Davayla uğraşmak sıkıntı. Daha önce darp edildim ağır yara aldım davam 1 yıl sonra başladı. Üstüne beni korumaya çalışan babam adama saldırdığı için ceza yedim. Türkiye'ye hoş bulduk. Hem işlerimden oldum öyle para kaybettim, hem de babamın cezasını ödedim yine para kaybettim. (Ve evet babam sadece bir yumruk atmıştı. Sopayla iş yerimde kafama aldığım darbeyle kıyaslayın lütfen :d) Amacım zarar vermek değil biraz uğraşır şifreleri değiştiririm de hangi verilere eriştiklerini göreyim, pcmi kullanan başka birinin verisi var mı anlayayım yeterli. Örneğin kız arkadaşımın özel fotoğrafları gibi.
Dava aç bu tür suçlara çok ağır cezalar veriyorlar uğraşırsın ama kazanırsın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!