Twitter hesabım kalıcı olarak askıya alındı bir daha hesap açamazmışım. Lütfen yardım edin?

Ben 1-2 gün önce bir açık oturumda konuşmacı olan Pınar Hacıbektaşoğlu denilen avukata tweet attım. Kadın programdaki mültecileri savunuyordu. Türkiye’deki sığınmacılar gitsin diyenlere ırkçı faşist diyordu. Konu Osmanlıya geldi neymiş Osmanlıya 1500’lü yıllarda 500 bin Yahudi gelmişmiş Osmanlı onları kabul etmiş falan... Ben de bunun paylaşımın altına Manisa’da 12 yaşında Pakistanlı biri tarafından kaçırılan ve ailesinin interpolden arama çıkarttığı haberini paylaştım. Üstüne de sen nasıl bir kadınsın? Bu ülkede bir sürü kadına taciz tecavüz ediyorlar. Sokaklarda çıkıp gezemez dolaşamaz olduk. Sen kadınların yüz karasısın Allah b... nı v... sin yazdım. Bu tarz bir şeyi birkaç kez paylaştım. Sonra benim hesabımı twitter kalıcı olarak askıya almış. Bu ilk değil. Daha önce Ermeni soykırımı konusunda da küfür etmeme rağmen sadece Ermenilerin yaptıkları işkenceleri, Hocalıda olanları Türkçe ve İngilizce olarak paylaştım diye hesaplarım donduruldu. Pkklılar hastag açıyorlar. Aynı şekilde Türklere küfür hakaret ediyorlar yine onlara cevap olsun diye Türkçe İngilizce paylaşım yaptım diye önce askıya alınıyorum sonra tweetimi silmezsem hesabımın açılmayacağını söylüyorlar. Şeriatçı Atatürk düşmanları var. Onların Atatürk düşmanı paylaşımları oluyor. Onlara cevap niteliğinde yer yer küfürlü tweet atıyorum (herkes küfür ediyor) hesabın donduruluyor. Nasıl hesap açacağım yeniden? Bu şekilde hesaplarımın kapanmaması için ne yapmam lazım? Erdoğan da Twitter’ı kapatmak istedi. Evet ama onun kapatmak isteme sebebi arşivlerden konuşmalarını, fotoğraflarımı meydana çıkarılmasını engellemek, herkese yayılmasını engellemek, yediği nanelerin ortaya çıkmasını gizlemek istemek. Fakat twitter gerçekten insanların kendisini özgürce ifade edebileceği bir mecra değil. Twitter’ın özgürlüğü kendi ideolojisine paralel olanların sesini duyurmak. Yunanlıların, Ermenilerin, bir kısım Kürtlerin, Şeriatçıların Türklük ve Atatürk düşmanlığı yapan hakaretleri yapan hesaplarını tweetlerini silmiyor engellemiyor. Bir sürü Arapça olarak Türklere küfür eden hesap görüyorum. Yazıyorlar ama onlara hiçbir şey olmuyor.
Twitter hesabım kalıcı olarak askıya alındı bir daha hesap açamazmışım. Lütfen yardım edin?