İnternet & Teknoloji Bu bilgisayar nasıl mühendislik içinn? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor mühendislik okuma ihtimalime karşı bu bilgisayarı almak istiyorum almışken güzel olsun diye bunu önerdiler vatan bilgisayarda. Bu bilgisayar nasıl mühendislik içinn? Cevapla Bilgisayar Soruları Öneri Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Mühendislik, Çizim programları vs gibi şeyler ise siz i7 İşlemcili bir şey almaya gayret gösterin ve 16 Ram en az 1 3 Yorumla Soran +1 yıl onlar çok pahalı rami zamanla yükseltirim diye düşünüyorum ama i5'i i7 ye dönüştürebiliyo muyuz bilmiyorum Yorumla KnightsSword +1 yıl Direkt alırken öyle bir şey almaya çalışın :) bütçeniz ne kadar Yorumla Soran +1 yıl maksimum 14.500 Yorumla
eWoLution Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 950 cevap paylaştı. 16 gb ram altını almayınız kullanacağınız programlarda sorun yaşarsınız. 0 0 Yorumla
AllTimeTrader Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ekran kartı zayıf, masaüstü daha iyi oluyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl masaüstü istemiyorum taşınmıyo Yorumla AllTimeTrader +1 yıl Sen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl yani ordaki adam bununla çoğu programı açarsın dedi, açamaz mıyım Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 592 cevap paylaştı. Alttaki monster daha iyi 0 0 Yorumla
redork Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Orta sınıf bir pc 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yeterli olmaz mı ki daha pahalı bilgisayar alamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mühendislik, Çizim programları vs gibi şeyler ise siz i7 İşlemcili bir şey almaya gayret gösterin ve 16 Ram en az
onlar çok pahalı rami zamanla yükseltirim diye düşünüyorum ama i5'i i7 ye dönüştürebiliyo muyuz bilmiyorum
Direkt alırken öyle bir şey almaya çalışın :) bütçeniz ne kadar
maksimum 14.500
16 gb ram altını almayınız kullanacağınız programlarda sorun yaşarsınız.
Ekran kartı zayıf, masaüstü daha iyi oluyor
masaüstü istemiyorum taşınmıyo
Sen bilirsin
yani ordaki adam bununla çoğu programı açarsın dedi, açamaz mıyım
Alttaki monster daha iyi
Orta sınıf bir pc
yeterli olmaz mı ki daha pahalı bilgisayar alamam
Güzel