İnternet & Teknoloji Bilgisayarınız kaç dakikada açılıyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benimki 2 dakikada masaüstünü görüyor ve 1 dakika falan da kendine gelmesi sürüyor. s Bilgisayarınız kaç dakikada açılıyor? Cevapla Bilgisayar Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Bilgisayarim açık kapatirsam 365 gün 6 saat sonra Windows başlatılıyor yazar 9 dakika sonrada açılır iç kapatmamak daha güzel 😂 0 0 Yorumla
Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 95% +1 yıl 15 bilemedin 30 dakika :DOnu açıp, öyle bırakıp islerimi hallediyorum sjsjwjsj 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl 15 20 saniye SSD kaynaklı m.2 olsa daha hızlı olacak :D kronik sorunlu benim SSD bir de 0 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl 15 saniyede açılıyor ve kullanıma hazır hale geliyor. SSD olduğu için hızlı oluyor 0 0 Yorumla
Canquerror Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl 20 saniye vardır benimki. Ssd'ye geç, nasıl dayanıyorsun o sürede 0 0 Yorumla
nnisa1205 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl knk senin bilgisayar gitmiş 0 3 Yorumla Soran +1 yıl :) :) 10 yaşında ablası Yorumla nnisa1205 +1 yıl aaa küçükmüş daha erken kaybettik ne üzücü Yorumla Soran +1 yıl Ahah Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. 1-2dk. 0 0 Yorumla
_Cassiopeia Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl 3 4 dakika sürüyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen o ara kahve falan yap Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bilgisayarim açık kapatirsam 365 gün 6 saat sonra Windows başlatılıyor yazar 9 dakika sonrada açılır iç kapatmamak daha güzel 😂
15 bilemedin 30 dakika :D
Onu açıp, öyle bırakıp islerimi hallediyorum sjsjwjsj
15 20 saniye SSD kaynaklı m.2 olsa daha hızlı olacak :D kronik sorunlu benim SSD bir de
15 saniyede açılıyor ve kullanıma hazır hale geliyor. SSD olduğu için hızlı oluyor
20 saniye vardır benimki. Ssd'ye geç, nasıl dayanıyorsun o sürede
cabuk aciliyor aninda
5 saniye falan
1 dakika falan.
Bilgisayar 30 saniye. Laptop 1 dk
5 dk :D can çekişiyor
Kişisel bilgisayarım yok
knk senin bilgisayar gitmiş
:) :) 10 yaşında ablası
aaa küçükmüş daha erken kaybettik ne üzücü
Ahah
Masa üstü pc 2 3dk sürüyor