Tinderdan sa, lak bir tane denk geldi bana da hep böyle ma, llar denk gelir ya sabır. Bir kadınla konuşmaya başlanırken yaş, boy, kilo, foto at diye başlanmaz ama ısrarla erkeklerin çoğu bunu öğrenmemekte inatçı iyi ezmişmiyim veleti oh canıma değsin☺️
İnsanları ezmek, bu şekilde kırmak hoşuna gidiyor mu? Bak bu sitede bile sırf boyu yüzünden depresyona giren, birinin sözü yüzünden tüm insanlara küsen kişiler var. Sen belki o anlık sinirle yazdın, seni gıcık ettiği için. Ama sonrasını da düşünmelisin. 'Seni ilgilendirmez' diyebilirdin ya da direkt sohbeti ve o kişiyi silebilirdin.
Şimdi onunda kalbi kırıldı ve boy kompleksi oluştu belki de bilemezsin. İnsanları ezmekten, kırmaktan zevk almak yerine kaçının, umarım hatanı anlarsın. Bu arada sana katılıyorum da. Kadınlara ya da erkeklere boy ve kilonun sorulması beni de rahatsız ediyor. Ama daha sakin bir üslupla da söyleyebiliriz ☾
Sanalda çoğu kişi böyle. sen sanalda bir kadına yazamıyorsun bile nasıl konuşacaksın. erkek biriyle tanışıyor sanki. İçinden geçen güzel duyguları söylese yeterli olur belki. kadinin eğitimini kariyerini sosyal durumunu ve benimle uyumlumu diye düşünmeli ilk baştan
İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı.
İyi de tinder gibi platformların amacı bu değil mi zaten. Seks partneri adayınun boyuna kilosuna fotosuna vs bakacak beğenirse buluşma teklif edecek. Ben mi yanlış biliyorum ki?
Ya cidden bunu anlamiyorum 2dk kimseyle sohbet edilmiyor foto at bilmem ne at boyun kaç kilon kac hayırdır nikahına mi alican ya bu kadar abazaysaniz only fans gibi yerlerde takılın herkesi bu tarz taciz edemezsiniz aninda soguma sebebi olan yaratiklar
Boy kilo diye sormalarının nedeni güzel olup olmadığını merak etmeleri olabilir sonuçta kimse iç güzellik için evlenmiyor burada yalan söylemeye gerek yok.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bdjdbxjdbbd mallar ya oranin amaci yakindan tanımak karşıdakini fiziksel ozelliklerinin önemi yok ama yaşadığım tecrübelere göre diger türlü konuşunca da pek takmıyor genelde kizlar
Erkeğe de sorulmaz kadın diye ayrılmaz böyle konular. Bi kadınla nasıl konuşmasını bilmiyorsun diyenler, bir adamla nasıl konuşmayı bilmeyi öğrenmelidir.