Malzemeside kaliteli olsa tam benlik derim. Uzun sure götürsün bide
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben Bir seneye yakın zaman önce Casper Nirvana s500 aldım yani babam aldı 10.000 TL'ye soğutucu kullan hangi bilgisayar olursa olsun soğutucu olmadan kullanma
Casper kotu diye duydum nasıldır
Vallahi ben kullanıyorum çokta memnunum herkes öyle diyor Ben mesela ilk Acer kullandım 12 sene zamanında ona da kötü dediler 12 sene kullandım düzenli bakımını yaparsan virüs kalkmazsa yüklediğim programları dikkat edersen hor kullanmazsan hiçbir şey olmaz
Sana iyisimi denk gelmis buralarda casper ve hpyi pek begenen gormedim
Tabii sen bilirsin tercih sana ait
hp'nin bütün bilgisayarları ilerde bu sorunlar çok sıklıkla gösterir uzak durmanı önerip yol alıyorum
Hp dusman basina bile gitmesin o derece çektim
Valla ben hp kullaniyorum memnunum niye hp dışında dedin?
Hp cok cektirdi 2. el olduğundan midir nedir daha tovbe almam
Hp pavilion kullaniyorum ben oyun pc si 0 aldim 3 senedir tık demedi makine kaldirmadiği hiçbir şey yok ben memnunum tavsiye ederim yinede ama sen bilirsin
Pavilion g6 vardi bendede evlerden irak..
Lenovo' dan şaşma. Ama hard diski SSD olsun.
Neden lenovo ve hangi modelini oneriyosun
Lenovo kore yapımı bir laptop. 2 saniye gibi bir sürede açılıyor açma tuşuna basınca. Model olayına gelince bir çok modeli var. Ram ' ı yüksek, grafik kartı gücü o ramdan yemeyen yani paylaşımsız grafik kartı olabilir. Ve 1 GB ssd hard disk. Lenovo ' nun parçası bol. Ve teknik desteği iyidir. Modelleri internette görebilirsin. ASUS ta çok iyi bir markadır..
Bir örnek vereyim. Bende 2 tane SONY var. Ama gel gelelim parça desteğini vermiyor artık Türkiye ye. Yani çöp oldu onlar..
Ya bu islerden anlamiyorum ben biri monster biri asus sen lenovo biri acer veya huavei oneriyor ben hanginize guvenip almaliyim
Haklısımız tabii ki. En güzel yol, bir bilgisayarcı ile konuşun veya Vatan veya Teknosa gibi firmalara gidip bakmanız ve onlarla konuşmanız, onlardan bilgi almanız..
2016 -2017 macbook pro i7 16gb ram bulursun
Konu marka değil ne için kullanacaksin
Gunluk isler , arada oyun
Hangi oyunlar
Warrock counter
Baska
Yaw hadi oner be kardesim allah allah
1 kardeşin değilim
2 çok paran varsa git gözüne hoş geleni al
3 bilgisayar kalmasın istiyorsan kullanacagin programların sistem gereksinimlerine bakar ona göre seversin
4 kolay gelsin
Bela misin nesin cik git su sorudan kardes
Bela değilim ama kardeş demeye devam edersen bilemiyecem
Hakkaten dayakliksin ha seni dovesim geldi çevrendekuler nasi dayaniyo sana
Dayanamayan gider sorun yok
arkadaş amacınıza göre ürün önermek istemiş ama haksızlık etmişsiniz :/
@KnightsSword uzatan adami sevmem
Senin gibi çok müşteri kovdum ne ilkkez başına geliyor ne son sorun yok
Sen kaybedersin gider baskasindan alir para nasilsa onda
Benim kaybım yok sağol
Kazanacakken kaybettin
Tek bir makine satıp para kazanacak esnaf çok sağol ben proje dışı bakmıyorum hem ne için kullanılacağını söylemeden alıp iki güne kazıyor bunu açmıyor diyen müşteri ile kaybedecek zamanım yok
Sende haklısın simdi ben cok agir oyunlar oynamicam ekrani malzemesi saglam olsun 10 15 bin bandinda hizli kasma donma isinma yapmayacak bi laptop onerir misin
Asus dog strix g513 tavsiye ederim alınca bir windows yüklemenin yeterli ama rayzen7 hızlı bir işlemci 8 gb 3200mhz hızlı bir ram ve sonraki yıllarda arttırma imkanım var m2 512gb saf harddiskin var gerçekten hızlı performansı güzel bir ekran kartı full ve ekranı ve soğutma konusundada başarılı bence tek dez avantaji ağırlığı ama
İyi tatlıya bağlanmış :)
Tamam bakacagim mutlaka tesekkurler
Asus al. ya da az zorla apple mac book air sl.
Mac booklar pahali alamam asustan ne alayim
İ5 ya da i7 işlemcili. ram yüksek olsun
Hangisini alayim iste :)
Monster
Hangi modeli avantajlai neler
Yani bende anlamam ama bir arkadasın arkadası alırken kuzenime danısmıstı cok güzel işlemcili felan monster anasayfasından göstermişti dediğin fiyatlara
Monster
Lenova en iyisi
Belli bi model var mı senin kullandigin