Peki sence Thinkpad E15 i7 11 nesil bu mu o mu hangisi daha fazla goturur bu arada para iade garantisi cezbedici demek o kadar güveniyorlar kendilerine. Kac yılda geri iade aliyolar
Cok hosuma gitti gerçekten yorumlarda harika gorunuyo sirt antasi ve omur boyu bakim hizmeti varmis 2 yil garanti yani senin dedigin gibi ne kadardir kullaniyosun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
https://voca.ro/1d7dPkPL3qC7 ne kadar bütçe ile konuşuruz
15 bin en fazla.. peki model ismide der misin tam olarak. Lenovo thinkpadi az cok duymusum tamam ona bakacagim
Thinkpad E15 i7 11 nesil olanlara bakmanı tavsiye ederim
Tamam peki www.monsternotebook.com.tr/.../ bu mu o mu sence
Bu i5 ama arkadaşım sorun olur mu
Yalniz benle dalga geçiyorsun galiba? Butcede 10 15 bin bansi yazmisim sen bana 28 binlik oneriyorsun
Çalışmış olduğumuz firmaya en son i7 10 16 gb cihazi 14750 ye aldık
Ne zaman aldiniz yarisina alinmis heralde gecen yildir. Simdi 21 ve 28 bine var bi pcye o kadar butcem yok maaleaef.
Ocak Şubat gibi
uzun tılar butçen ne :D
10 15 bin yazmisim ya okumadinmi
Ne yapacaksın bu pc ile
Isime internette rahat rahat film dizi izlemeye bazende belki oyun oynamaya hangi seçenekleri düşünüyorsun
www.monsternotebook.com.tr/.../
Bu işini fazlasıyla görür kasma donma VS. Olursa paran iade
Peki sence Thinkpad E15 i7 11 nesil bu mu o mu hangisi daha fazla goturur bu arada para iade garantisi cezbedici demek o kadar güveniyorlar kendilerine. Kac yılda geri iade aliyolar
Yılı yok nezaman kasma donma kaldırmayan oyun olursa ozaman iade
Gercekten bu bilgi dogrumu? Nasil olabiliyo o. Kendilerine boylesine guveniyolar mi yani
Evet güveniyorlar ve bende var Birtane çok memnunum
Hangi modeli var kac yildir kullaniyosun
www.monsternotebook.com.tr/.../
Cok hosuma gitti gerçekten yorumlarda harika gorunuyo sirt antasi ve omur boyu bakim hizmeti varmis 2 yil garanti yani senin dedigin gibi ne kadardir kullaniyosun
1 yıldır ama ömürlük
Hangi oyunlari oynadin isinma sorunu yasiyomusun hic sogutma sistemi nasil
Gta 5 var pugb var bayağı denemek için çok oyun yükledim banamısın demiyor ısınma sorunu kesinlikle yok kasma donma yapmaz
Harika tam istedigin cihaz tek eksik yani freedos olmasi ben win 10 u nasil kurabilirim acaba sen nasi gallettin
Ben hiç onu düşünmedim bile ama vardır bir yolu satıcıya sorabilirsin istersen
Sitesinde freedos diyor sen win 10u nasi indrdin
Ben Linux kurdurdum işimi görüyor ama Windows da yüklenebilir bunun için satıcı ile görüş ya da casper excalibur modellerinede bakabilirsin
Casper iyi onerilmiyo ondan uzak durayim en iyisi. Attigin sitedeki satici mi sana linux kurdu
Yok magazadan aldım
Gamig tarzinda biseyler alman lazim.
Ne tip modellere bakmaliyim