Instegramda neden hiç beğendiğim gönderileri beğenmiş gibi oluyorum takip etmediğim hesapları takip etmiş gibi oluyorum bi bakıyorum ben yapamadım nasıl kendi kendine oluyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Yardımcı olursaniz sevinirim
Selam arkadaşlar sorucam soruyu bakar mısınız bişey demeliyim?
Senin şifreni başkası biliyor mu eğer başkası biliyorsa gizliden gizliye o girip bunları yapıyordur
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şifremi kimse bilmiyor ve sayfada öylesine giriyorum bi bakıyorum yani gezerken bianda o genel hesabi takip ediyorum gibi oluyo yani mesela yemek sayfası hiç takip etmem etmiş gibi bi tane vidyo var o sayfayı kesfette görüyorum atıyorum bi bakıyorum beğenmiş oluyorum halbuki begenmedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senin şifreni başkası biliyor mu eğer başkası biliyorsa gizliden gizliye o girip bunları yapıyordur
Şifremi kimse bilmiyor ve sayfada öylesine giriyorum bi bakıyorum yani gezerken bianda o genel hesabi takip ediyorum gibi oluyo yani mesela yemek sayfası hiç takip etmem etmiş gibi bi tane vidyo var o sayfayı kesfette görüyorum atıyorum bi bakıyorum beğenmiş oluyorum halbuki begenmedim
Sen baska uygulamalardan hiç giriş yaptın mi
Gizli hikaye uygulaması vardi
Hemen o uygulamadan çıkış yap
Siferenin falan degistir
Giremiyorum hata veriyo uygulama
Sil gitsin
Silersem çözümleri olur mu sildim ama hala takip etmediğimiz hesapları takil ediyomusun gibi oluyo
Şifreni değiştirdin mi
Onu da yaptim
Hayatım bak şimdi güvenlik bölüme gir orada iki faktörlü kimlik doğrulaması var onu yap
Evet sonra
Tamam canım
Sonra ne yapmaliyim
Oldu mu onayladi mi
Numara onayla dedi onayladim
Tamam var mı bı aksilik
Bu kadar dimi
Evet başka saçma uygulamalardan gidiş yapma sıkıntı olamaz
Bakalım
Teşekkür ederim bu arada
Ne demek caanimm
Bazı uygulamalar indirmişsindir
Hikaye izleme kaydetme uygulaması varfi onu indirmiştim çok oldu indirilerli ama
Hangisi olduğunu şu an bilemem ama bir tek o uygulama yoktur heralde. İllaki vardır bunu yapan bir uygulama
Bu vardı onun harici başka nasıl uygulamalar böyle bişey e sebep verebilir bilmiyorum
İlgisini çekelim mi
Neyi anlamadim
Kendin ilgi odağı ol