İnternet & Teknoloji Puslu/bulanık resimleri hangi programla canlandırabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Selam arkadaşlarim dostlarım puslu resimlerim var hangi programla canlandirabilirim Puslu/bulanık resimleri hangi programla canlandırabilirim? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
VarımAmaYokumm Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Remini diye bi uygulama var o gayet iyi ben kullanıyorum ama çok bulanıksa bilemem düzeltir mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler hocam cevabınız için Yorumla
pandоrasbοх Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl hiçbir program 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Elbet vardır hocam Yorumla pandоrasbοх +1 yıl puslu fotoğraf nasıl netleşecek ordaki ekranda ne olduğunu program nerden bilecek? Yorumla Soran +1 yıl Var denedim arkadaşın verdiğini Yorumla pandоrasbοх +1 yıl bakayım nasıl netleşti Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Remini diye bi uygulama var o gayet iyi ben kullanıyorum ama çok bulanıksa bilemem düzeltir mi
Teşekkürler hocam cevabınız için
hiçbir program
Elbet vardır hocam
puslu fotoğraf nasıl netleşecek ordaki ekranda ne olduğunu program nerden bilecek?
Var denedim arkadaşın verdiğini
bakayım nasıl netleşti