İnternet & Teknoloji Arkadaşlar ben bilgisayardan anlamıyorum da 40 gb ram iyi mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor arkadaşlar ben bilgisayardan anlamıyorum da 40 gb ram iyi mi? Arkadaşlar ben bilgisayardan anlamıyorum da 40 gb ram iyi mi? Cevapla Bilgisayar Soruları Beğen Paylaş Takip Et
oogghh Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl 40 gb ram oha, benim pcde bile 32 gb ram var.. yeterde artar bile.ssd var mı?kaç kuruş o pc? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ssd ye nerden bakılıyo bilmiyom da 40k eder diyorlar Yorumla oogghh +1 yıl vardır onda ssd.. o kadar para ise. Yorumla
XCaptainmemoX Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Canavar var elinde kardesim super Şu an toplasan deli para 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar eder sence Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl En kötü 30-40 bin asagi yoktur Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. Anlamadığın için mi 40 GB Ram koydun? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Abim hediye etti ben de soruyum dedim Yorumla
turlar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yetmez kanka 100 GB olması gerek 🙄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi mi? Yorumla turlar +1 yıl 40 gb çok yüksek, yeter Yorumla
Sessizliğindehşeti Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İşlemci nedir? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İ9 yazıyo Yorumla Sessizliğindehşeti +1 yıl Daha ne istiyon amwq.Taş gibi makine işte. Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar eder? Yorumla Sessizliğindehşeti +1 yıl Modeline bağlı.Modelinin sıfır fiyatlarına bakın.Sahibinden. comda ikinci el satışına bakın. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
40 gb ram oha, benim pcde bile 32 gb ram var.. yeterde artar bile.
ssd var mı?
kaç kuruş o pc?
Ssd ye nerden bakılıyo bilmiyom da 40k eder diyorlar
vardır onda ssd.. o kadar para ise.
Canavar var elinde kardesim super Şu an toplasan deli para
Ne kadar eder sence
En kötü 30-40 bin asagi yoktur
Anlamadığın için mi 40 GB Ram koydun?
Abim hediye etti ben de soruyum dedim
Yetmez kanka 100 GB olması gerek 🙄
Ciddi mi?
40 gb çok yüksek, yeter
İşlemci nedir?
İ9 yazıyo
Daha ne istiyon amwq.
Taş gibi makine işte.
Ne kadar eder?
Modeline bağlı.
Modelinin sıfır fiyatlarına bakın.
Sahibinden. comda ikinci el satışına bakın.
Çok iyi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!