4 gb ram ve huawei telefon. xiomi de 8gb ram var ama ben huawei satin aldim bile
sizce 4 gb ram da yeterli midir
sizce 4 gb ram da yeterli midir
Yeterli bende kullanıyorum iş görüyor ama tabi şu an için 8 GB ram daha iyi ama. soyle bişey de var isterse 64 GB ram olsun onun hep yarısi dolu oluyor ya kandırmaca var bu ram işinde rakam oyunu ya da işletim sistemi ram büyüdükçe büyüyor ondan ne kadar ram alirsan al onun yarisi kadar kullanabiliyorsun onun için fark etmiyor
Cevap
7Cevap
yapma yapma işte bunu
huawei güzel ama almışken neden daha iyisini almadın ki
bendede huawei var p40 lite asırı mennunum telefondan
xiaomi alsaydn bari
ama daha uygundu:/ p40den yani..
xiomi ye emin degilim cok fark yok galiba
almisken de iyisi olsun diye düsünmedim degil ama lazim degilniste anca resim video belki whatsapp ve insta baska gerek yok ya
3 gb ram benimkisi huawei memnunum huawei al 4 gb ram her tüelü yeter
ram da neler kayit ediliyo ki
ram normal hafıza değildir çoklu hafızadır oyunlar uygulamaların işlwtilmesinde kullanılan işlemleri yapan hafızadır bişiy kayıtlı olmaz bu hafızaya. bu hafıza uygulama ve oyınlarda hıza yatar daha çok öyle anlatayım ve 4 gb ram çok yeterli. çekirdek sayısıda önemli bak huawei y5 vatdı 2 gb ram 2 çekşrdek ölüydü resmen ama şimdiki 3gb 8 çekirdek her işlemin altından kalkıyor en azından call off pubg ye kadar kaldırıyo seninkisi hayli hayli kaldırır
ztn fazla bisey lazim degil..
resim video falan cekmek isterim
peki:))
Benim de 4 gb arada kasıyor gibi hissediyorum ama idare ediyor
Yani eğer daha iyi bir oyun deneyimi istiyorsan Xiaomi iyidir 4 ram şimdilik işini görür
amacim bir kac uygulama resim video falan cekmek
Redmi niye 8 pro önerim dir
fiyatlar ayni ve daha büyük bu huawei cok kücük sanki
Aynn
Yeter tabi benim huawei 3 gb Ram ver 2 senedir kullanıyorum daha kasmadı ağır oyunlarda oynadım
geri verip xiomi almaya gerek yok demi
huawei p30 lite aldim
iyi ama kücük oyuzden redmi mi alsam diye düsündüm
bakcam artik:/
yok yetersiz
napmaliyim
Yeterli tabiki.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?