İnternet & Teknoloji WhatsApp mesajlarınızı yedekler misiniz? Cellincall_21 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor WhatsApp mesajlarımı ben asla saklamıyorum, sürekli siliyorum. Siz siliyor musunuz yoksa yedekliyor musunuz? WhatsApp mesajlarınızı yedekler misiniz? Cevapla WhatsApp Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Hayır genellikle yedeklemiyorum sevgilim olsaydı yedeklerdim 0 0 Yorumla
Nychtay Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır boşa alan israfı yapıp zamandan kaybetmemek için yedeklemiyorum. 0 1 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl aynen bence de alan israfı Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Evet. Önemli dosya ve dokümanlar var. Geriye kalan sohbetleri siliyorum zaten. 0 0 Yorumla
Emre_diaper Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Aslaa yedeklemiyorum. Hatta belirli araliklarla siliyorum 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl önemli kısımları ss alıyorum zaten..o yüzden gerek yok.. 0 0 Yorumla
Fasulyeninannesi Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Mesaj saklama huyum yoktur sadece eşimin mesajlarını yıldızlıyorum ☺️ 0 1 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl o kadarı olur. romantik. 🥰 Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Hayir hepsini siliyorum artik cok karisiyo sonra 0 1 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl aynen ben de silerim, hiç uğraşamam hedeflerle Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Valla 2019dan kalma mesajlar bile duruyor 0 2 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl vay be baya arşivcisin desene :D Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Bir gün biri çıkar sen böyle demiştin der, nah demişim diye cevap vermek için saklıyorum evet. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Haftalık otomatik yedekleme acık 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl kesinlikle hayır hiç gerek yok silerim hepsini 0 0 Yorumla
SadeceSakinOl Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 301 cevap paylaştı. 1 sene önceki mesaj bende duruyor kdkcic 0 0 Yorumla
kimsinlanben Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 417 cevap paylaştı. yedeklemiyorum ama üşengeçlikten silmiyorum da 😂 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hayır yedeklemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır genellikle yedeklemiyorum sevgilim olsaydı yedeklerdim
Hayır boşa alan israfı yapıp zamandan kaybetmemek için yedeklemiyorum.
aynen bence de alan israfı
Evet. Önemli dosya ve dokümanlar var. Geriye kalan sohbetleri siliyorum zaten.
Aslaa yedeklemiyorum. Hatta belirli araliklarla siliyorum
önemli kısımları ss alıyorum zaten..
o yüzden gerek yok..
Mesaj saklama huyum yoktur sadece eşimin mesajlarını yıldızlıyorum ☺️
o kadarı olur. romantik. 🥰
Hayir hepsini siliyorum artik cok karisiyo sonra
aynen ben de silerim, hiç uğraşamam hedeflerle
Valla 2019dan kalma mesajlar bile duruyor
vay be baya arşivcisin desene :D
Bir gün biri çıkar sen böyle demiştin der, nah demişim diye cevap vermek için saklıyorum evet.
Yok silmem. her akşam yedeklerim.
Haftalık otomatik yedekleme acık
Yok hiç öyle huylarım yok
kesinlikle hayır
hiç gerek yok silerim hepsini
1 sene önceki mesaj bende duruyor kdkcic
yedeklemiyorum ama üşengeçlikten silmiyorum da 😂
Belki lazım olur diye yedekliıyorım
Silmek çok güvenlidir
Hayır
Bazen
Yoo yedekli değil.