İnternet & Teknoloji En son ne zaman birini stalkladınız? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Soyle bir profiline girip incelemek de yeter, gelsin itiraflar xd En son ne zaman birini stalkladınız? Cevapla Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Az önce @ITheLivingDeadI stalkladım. Eminim o da beni stalklamıştır. Net. 😅 2 4 Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl Doğru 😄 en son @Enperatriz_Eztia adlı üyeyi stalkladım, tam da 5-10 saniye önce falan 😅 Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl @ITheLivingDeadI 😅😅 Yorumla Venüs_Tekilası +1 yıl siz feneomenlerin konustukları kısıler neden sadece fenomen hep bunu merak etmişimdir? normal uyelerden bırını etıketledıgınızı hıc gormedım Yorumla Venüs_Tekilası +1 yıl o etiket olmayınca konuşmaya değer bulmuyormusunuz? Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Akşam üzeri yaptım gibi. Uzun süredir yapmıyordum. 😃 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Sabah stalk yaptım ve bıtırdım artık stalklama görevimi 🤗 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 536 cevap paylaştı. Stalk benim için profil incelemekten öte değil. Genel stalkçıyim ben 1 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Daha bugün eski sevgilimin hesabını stakladım jrjrjr 1 0 Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Hatırlamıyorum da çok olmamıştır bugün yapmadım ama 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yalansa her şey neyi stalkliycaz, eğer söylediği şey yalan olmasa okuduğu liseden eski eşi kim onu stalklardim ama yorgunum yapamam. 1 0 Yorumla
cayadabekleriz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gün sonunda stalk yaparım. Mesai daha başlamadı :d 1 4 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Yarım saate mi başlıyor xd Yorumla cayadabekleriz +1 yıl Ramazan dolayısıyla fazla mesai yapıyoruz :d Yorumla 8matador1180 +1 yıl Ek ücret de alıyor musun bari xd Yorumla cayadabekleriz +1 yıl Ek sinir stres sahibi olduğum oluyor tabi bazen Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 885 cevap paylaştı. Bugün twitter hesabını stalkladım. 1 0 Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl o kadar cok stalk yapiyorum ki unuttum su an 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bayağı oldu ya ama ben zaten doğrudan yapmıyorum 1 0 Yorumla
Süpürgesizcadı14 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Bu gün 😊 1 4 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Neler elde ettin xd Yorumla Süpürgesizcadı14 +1 yıl Hiçbir şey öyle bir baktım çıktım 😊 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Nereye baktın xikti xd Yorumla Süpürgesizcadı14 +1 yıl Burdan birinin profiline kime baktığımı bile unuttum 🤣 Yorumla
zeyy-1 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 1 dakika önce 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Burdan birini mi xd Yorumla zeyy-1 +1 yıl hayır 😂 Yorumla
romantikkebab34 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 52% +1 yıl 2 ay önce 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Uzun zaman olmuş kardeşim:) Yorumla romantikkebab34 +1 yıl Evet hayatıma giren yok ki birini stalkliyim Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı. Stalklamayi sevmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Az önce @ITheLivingDeadI stalkladım. Eminim o da beni stalklamıştır. Net. 😅
Doğru 😄 en son @Enperatriz_Eztia adlı üyeyi stalkladım, tam da 5-10 saniye önce falan 😅
@ITheLivingDeadI 😅😅
siz feneomenlerin konustukları kısıler neden sadece fenomen hep bunu merak etmişimdir? normal uyelerden bırını etıketledıgınızı hıc gormedım
o etiket olmayınca konuşmaya değer bulmuyormusunuz?
Akşam üzeri yaptım gibi. Uzun süredir yapmıyordum. 😃
Sabah stalk yaptım ve bıtırdım artık stalklama görevimi 🤗
Stalk benim için profil incelemekten öte değil. Genel stalkçıyim ben
Daha bugün eski sevgilimin hesabını stakladım jrjrjr
Hatırlamıyorum da çok olmamıştır bugün yapmadım ama
Yalansa her şey neyi stalkliycaz, eğer söylediği şey yalan olmasa okuduğu liseden eski eşi kim onu stalklardim ama yorgunum yapamam.
Gün sonunda stalk yaparım. Mesai daha başlamadı :d
Yarım saate mi başlıyor xd
Ramazan dolayısıyla fazla mesai yapıyoruz :d
Ek ücret de alıyor musun bari xd
Ek sinir stres sahibi olduğum oluyor tabi bazen
Hatırlamıyorum gerçekten...
Bugün twitter hesabını stalkladım.
o kadar cok stalk yapiyorum ki unuttum su an
Bayağı oldu ya ama ben zaten doğrudan yapmıyorum
Bu gün 😊
Neler elde ettin xd
Hiçbir şey öyle bir baktım çıktım 😊