İnternet & Teknoloji Mesajlaşmak mı sana göre, sesli arama mı? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Yani senin sohbetin en çok aramalarda mı sarıyor, mesajlaşırken mi? Yoksa senden hiçbir şey olmaz mı xd Mesajlaşmak mı sana göre, sesli arama mı? Cevapla Mesaj Soruları Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sesli arama benlik ya mesajdan kendimi çok iyi ifade edemiyorum ben hep derim ses tonu mesajı döver. 🙋♀️ 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl aferin bak bu güzel xd Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Mesajlaşınca sohbet daha da artıyor. Ama sesli konuşunca, biri susunca diğeri de susuyor. Konuşacak konu kalmıyor. Yani bana göre böyle. 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl bence tam tersi, mesajda tıköanırsın da sesli de takılmazsın gibi xd Yorumla NevHa +1 yıl Evet çoğunda öyle ama bende tam tersi Yorumla
Özlemim-Özlem Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Mesajda kendimi ifade edemiyorum sesli benlik sanki 2 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl aferin özlemim özlem Yorumla
şakaysakomikçünkü Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl ölüm kalım yoksa -gecinden versin, tabi iyisinden de- beni aramayın arkadaş. 2 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl haydaaaaa Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Mesaj ya. 20. dakikadaan sonra ben gg oluyorum nfmd 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl hangisinde oluyorsun :D Yorumla Xenopeltisx +1 yıl Sesli aramada ahhaha 😂😂 Yorumla 8matador1180 +1 yıl olmaz iki saati göremiyorsak olmaz sdfsd Yorumla
King_Arthur Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Mesaj bir yerden sonra sıkıyor. Kaldı ki mesajlaşırken yanlış anlaşılma da çok oluyor. Açıkçası artık bununla uğraşmıyorum. En iyisi arayıp konuşmak. 1 0 Yorumla
_Nemelazım_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Saatlerce mesajlaşabilirim, en bi' sevdiklerimizden. Boş yapmak gibisi olmuyor bazen..Konuşma işi yüz yüze daha iyi. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Konuşmak daha pratik geliyor bana. Uzun uzun yazmaya çok üşenirim ya ses atarım ya da ararım genelde. 1 0 Yorumla
BenTecna Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben ikisinin de aşığıyım ama sanki mesajlaşmak daha çok benlik gibi 1 0 Yorumla
skidji Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Yerine göre. Mesela gece karanlıkta yatakta mesajlaşmak. Yolda yürürken konuşmak 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl konusmayı ben hıc sevmıyorum nedense aılem bıle arasa en fazla yarım saat 1 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl İşime hangisi gelirse dışarıda falansam aramak, evde mesaj 1 0 Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Karşımdakine bağlı biraz. Ama genelde mesajlaşma daha iyi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aramak. Mesajlaşırken de üşendiğim için sesli mesaj😁 2 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl aferin gız Yorumla
ĄşķÍlėe Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 96% +1 yıl sesi guzelse konusmayi tercih ederim 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sen bilion bu işi Yorumla
Süpürgesizcadı14 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Mesajlaşmak pek konuşabilen bir insan değilim. 1 4 Yorumla 8matador1180 +1 yıl niye aaa Yorumla Süpürgesizcadı14 +1 yıl Yazmak benim için daha iyi, bilmiyorum neden böyle olduğumu. Benim için kelimeler canlı varlıklardır. Sadece doğru kelimeleri yanyana getirebilmek önemli. Yorumla 8matador1180 +1 yıl evet ama bu kelimeleri aramada da yapabilirsin Yorumla Süpürgesizcadı14 +1 yıl Tabi ki ama bende böyleyim Yorumla
Madamm_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sesli arama, mesajlasirken sıkılıyorum 😵💫 2 0 Yorumla
kızlarcoksoruyor__ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Mesaj, ama onda da sesli mesaj atmayı severim 2 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yerine göre ama arayıp kısa anlatım genelde. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Seslı konuşmak. Mesaj kültürüm pek yok 1 0 Yorumla
_BELLADONNA_ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Sesli veya görüntülü 2 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sesli iyidir xd Yorumla
DoğrulukCadısı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Sesli daha makul 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Aferin sana xd Yorumla DoğrulukCadısı +1 yıl 🧙♂️ Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sesli arama 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Allahimm goll Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Sesini duymak🤎 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl benim mi dsfds xdd Yorumla Ahh_kalbim +1 yıl Onun 🙃 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 537 cevap paylaştı. Ses atmak😄 2 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. Fifti fifti 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Mesaj 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 470 cevap paylaştı. Mesaj 1 0 Yorumla
Ö2imxd Takip Et Xper 1 Yaş: 104 +1 yıl sesli;) 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl göz kırptın ya naısl da cool oldun öyle :))) Yorumla Ö2imxd +1 yıl 😂 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı. Sesli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sesli arama benlik ya mesajdan kendimi çok iyi ifade edemiyorum ben hep derim ses tonu mesajı döver. 🙋♀️
aferin bak bu güzel xd
Mesajlaşınca sohbet daha da artıyor. Ama sesli konuşunca, biri susunca diğeri de susuyor. Konuşacak konu kalmıyor. Yani bana göre böyle.
bence tam tersi, mesajda tıköanırsın da sesli de takılmazsın gibi xd
Evet çoğunda öyle ama bende tam tersi
Mesajda kendimi ifade edemiyorum sesli benlik sanki
aferin özlemim özlem
ölüm kalım yoksa -gecinden versin, tabi iyisinden de- beni aramayın arkadaş.
haydaaaaa
Mesaj ya. 20. dakikadaan sonra ben gg oluyorum nfmd
hangisinde oluyorsun :D
Sesli aramada ahhaha 😂😂
olmaz iki saati göremiyorsak olmaz sdfsd
Mesaj bir yerden sonra sıkıyor. Kaldı ki mesajlaşırken yanlış anlaşılma da çok oluyor. Açıkçası artık bununla uğraşmıyorum. En iyisi arayıp konuşmak.
Saatlerce mesajlaşabilirim, en bi' sevdiklerimizden. Boş yapmak gibisi olmuyor bazen..
Konuşma işi yüz yüze daha iyi.
Konuşmak daha pratik geliyor bana. Uzun uzun yazmaya çok üşenirim ya ses atarım ya da ararım genelde.
Ben ikisinin de aşığıyım ama sanki mesajlaşmak daha çok benlik gibi
Yerine göre. Mesela gece karanlıkta yatakta mesajlaşmak. Yolda yürürken konuşmak
konusmayı ben hıc sevmıyorum nedense aılem bıle arasa en fazla yarım saat
İşime hangisi gelirse dışarıda falansam aramak, evde mesaj
Karşımdakine bağlı biraz. Ama genelde mesajlaşma daha iyi
Aramak. Mesajlaşırken de üşendiğim için sesli mesaj😁
aferin gız
sesi guzelse konusmayi tercih ederim
sen bilion bu işi
Mesajlaşmak pek konuşabilen bir insan değilim.
niye aaa
Yazmak benim için daha iyi, bilmiyorum neden böyle olduğumu. Benim için kelimeler canlı varlıklardır. Sadece doğru kelimeleri yanyana getirebilmek önemli.
evet ama bu kelimeleri aramada da yapabilirsin
Tabi ki ama bende böyleyim
Sesli arama, mesajlasirken sıkılıyorum 😵💫
Mesaj, ama onda da sesli mesaj atmayı severim
Mesajlaşırken daha iyi hissediyorum.
mesaj bana göre sesli görüntülü sevmem
Yerine göre ama arayıp kısa anlatım genelde.
Sesli arama bazen de mesaj
Seslı konuşmak. Mesaj kültürüm pek yok
Ses kaydı ile mesajlaşmak
aramayin lutfen beni mesaj atin
Sesli veya görüntülü
sesli iyidir xd
Sesli daha makul
Aferin sana xd
🧙♂️
Sesli arama
Allahimm goll
Sesini duymak🤎
benim mi dsfds xdd
Onun 🙃
Meajalaşmayı severim ben
Fifti fifti
Mesajlaşmak
Beni ikiside sarar.
Mesaj Tercihimdir
Sesli mesaj
mesajlaşmak daha etkili
ikiside
göz kırptın ya naısl da cool oldun öyle :)))
😂
Mesajj😆
aramaaa
Sesli
arama
Sesli konusma