Tam olarak hangi alan onu bile bilmiyorum o derece kötüyüm bu konularda yardım edin lütfen eğer android sistemini durmaya zorlarsam ne olur telefonuma android sisteminden her 2 snde bir bildirim geldiği için ekranı kapanmıyor bozuldu sanırım 1-2 saatte %100 şarjım bitiyor bildirimlerini kapatamıyorum direk uygulamayı kapatsam ne olur android sistemi önemli bir şey mi?
Telefon uygulama yazılım anlayan yardım edebilir mi?
Tamamdır o zaman anlatıyorum dikkatli okuyun yanlış yapmamalısınız, çünkü telefonun sistem ayarlarından sıfırlayacağız yani telefoncuya götürdüğünüzde size yapacağı gibi
İlk yapmanız gereken işlem; telefonu tamamen kapatmak (Telefonun kapatma tuşuna 3 saniye basılı tutmanız yeterli ) 2. işlem ise, telefon kapandıktan sonra ses açma ve kapatma tuşuna aynı anda basılı tutmak ve telefonun ekranında yeşil Android resmini beklemek. Bazı telefonlarda bu iki tuşa aynı bastıktan sonra bir parmağınız halen kapatma tuşuna basılı dururken 1-2 saniye aralıklarla ses tuşuna basılı tutup elinizi çekmek gerekebiliyor. 3. İşlem çıkan siyah ekrandaki sıra sıra yazılardan Factory Reset yazan satıra ses açma tuşuna tek tek basarak gelmek olacak. O satıra geldiğinizde kapatma tuşuna bir kere basacaksınız. ve çıkan sayfada tekrar kapatma tuşuna basacaksınız. 4. kısımda bahsettiğim işlemleri doğru uyguladıysanız ekranın alt kısmında bir yükleme kısmı çıkacak ve bu işlem yaklaşık 1 dakika kadar sürecek. 5. bu işlem bittikten sonra telefon sizi az önce ''Factory Reset'' seçeneğini seçtiğimiz sayfaya geri döndürecek ve en üst kısımda kalan ''Reboot System Now'' kısmı seçili olacak sadece kapatma tuşuna bir kere basmanız yeterli olacaktır. Sonrasında zaten telefon kendini yeniden başlatacak ve telefonunuz formatlanmış olacak.
yazdıklarımı unutmamak için bir kağıda yazman yararına olacaktır. eğer siteye bilgisayardan giriyorsan sıkıntı yok zaten oradan bakarak yapabileceksin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Android sistemi durmaya zorlarsanız zarar verirsiniz. telefona format atın ya da antivirüs yükleyip tarayın.
Yardımcı olduğun için teşekkür ederim :))
Rica ederim Telefonda önemli bir şey yoksa Factory Reset (Fabrika Ayarlarına Sıfırlama) yapın sorun %90 ihtimalle çözülecektir.
Ama sıfırlamayı ayarlardan değil telefonu kapattıktan sonra yapacaksınız.
Telefonu kapattıktan sonra nasıl yapabilirim?
Telefonda önemli dosyalarınız varsa hepsi silinecek haberiniz olsun
Önemli olanları bir yere aktarırım sorun değil
Tamamdır o zaman anlatıyorum dikkatli okuyun yanlış yapmamalısınız, çünkü telefonun sistem ayarlarından sıfırlayacağız yani telefoncuya götürdüğünüzde size yapacağı gibi
Öncelikle telefonunuz ne marka ne model?
Samsung galaxy a70
Benim çok uykum var yazarsan cevap veremeyebilirim ama yine de yardım edebilir misin gerçekten çok ihtiyacım var nasıl yapacağımı bilmiyorum
İlk yapmanız gereken işlem; telefonu tamamen kapatmak (Telefonun kapatma tuşuna 3 saniye basılı tutmanız yeterli )
2. işlem ise, telefon kapandıktan sonra ses açma ve kapatma tuşuna aynı anda basılı tutmak ve telefonun ekranında yeşil Android resmini beklemek. Bazı telefonlarda bu iki tuşa aynı bastıktan sonra bir parmağınız halen kapatma tuşuna basılı dururken 1-2 saniye aralıklarla ses tuşuna basılı tutup elinizi çekmek gerekebiliyor.
3. İşlem çıkan siyah ekrandaki sıra sıra yazılardan Factory Reset yazan satıra ses açma tuşuna tek tek basarak gelmek olacak. O satıra geldiğinizde kapatma tuşuna bir kere basacaksınız. ve çıkan sayfada tekrar kapatma tuşuna basacaksınız.
4. kısımda bahsettiğim işlemleri doğru uyguladıysanız ekranın alt kısmında bir yükleme kısmı çıkacak ve bu işlem yaklaşık 1 dakika kadar sürecek.
5. bu işlem bittikten sonra telefon sizi az önce ''Factory Reset'' seçeneğini seçtiğimiz sayfaya geri döndürecek ve en üst kısımda kalan ''Reboot System Now'' kısmı seçili olacak sadece kapatma tuşuna bir kere basmanız yeterli olacaktır.
Sonrasında zaten telefon kendini yeniden başlatacak ve telefonunuz formatlanmış olacak.
Bahsettiğim sayfa aynı bu görseldeki gibi bir sayfa
Yazıyordum zaten :D
yazdıklarımı unutmamak için bir kağıda yazman yararına olacaktır. eğer siteye bilgisayardan giriyorsan sıkıntı yok zaten oradan bakarak yapabileceksin.
Çok teşekkür ederim detaylı anlattığın için fotoğraf yedekledikten sonra hemen uygulayacağım
Rica ederim, yapamadığın bir şey olursa yine buradan yazabilirsin
Telefona zarar veriri telefona virüs girmiş olabilir
Bilmiyorum internette bunu yaşayan çok kişi vardı bu modellerde sorun oluyor sanırım
En iyisi telefoncuya getir. Format atsın ya