İnternet & Teknoloji Babama telefon alacağız da ne önerirsiniz? BenTecna Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Iphone kullanmak istemiyormuş, önceki telefonu Samsung'tu yine. Yeni modellerden istiyorum diyor, ne önerirsiniz? Babama telefon alacağız da ne önerirsiniz? Cevapla iPhone Soruları Samsung Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ayla_xxx Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl iphone kullanmak istemiyorsa samsung al. geçen yıl telefoncu tavsiye etti diye Xioami aldım 15 gün sonra telefoncuya gidip dükkanında kırdım vereceğin telefonun diye. 0 0 Yorumla
Bizebiseykalmamis Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Telefonun hangi ozelliklerini daha cok kullanacak? Ona gore onerelim. Mesela kamera onemli mi? Hafizasi yuksek mi olmali? 1 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben iki yıldır Samsung A11 kullanıyorum gayet memnunum. Babanızda rahatlıkla kullanabilir fiyatı da uygundur. 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Baban kac yasinda bilmiyorum ama yaşlılar için iyi iPhone annem siri ile herseyi hallediyor valla 😄😄 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Samsung al yine. O markadan şaşma. 2020 21 22 yılların da ne çıkmış. Bak. Kullanım anlanına göre 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende 3310 vardı kavgada adama attım kafası yarıldı telefonu elime aldım hala çalışıyor 😂😂 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Huaweı P40 uygun. Hem şarj bakımından da iyi 0 0 Yorumla
AtomunÇekirdeği Takip Et Master Yaş: 34 , eic 67% +1 yıl Samsung note 20 ultra kesinlikle öneririm. 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Güzel bir marka al adam sevindin… 0 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Sevinsin* Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 649 cevap paylaştı. Fiyat aralığınız nedir 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. iPhone 📲 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Apple 0 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 478 cevap paylaştı. Samsung m51 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
iphone kullanmak istemiyorsa samsung al. geçen yıl telefoncu tavsiye etti diye Xioami aldım 15 gün sonra telefoncuya gidip dükkanında kırdım vereceğin telefonun diye.
Telefonun hangi ozelliklerini daha cok kullanacak? Ona gore onerelim. Mesela kamera onemli mi? Hafizasi yuksek mi olmali?
Ben iki yıldır Samsung A11 kullanıyorum gayet memnunum. Babanızda rahatlıkla kullanabilir fiyatı da uygundur.
Samsung Galaxy S21 FE 5G 128 GB
Baban kac yasinda bilmiyorum ama yaşlılar için iyi iPhone annem siri ile herseyi hallediyor valla 😄😄
Samsung al yine. O markadan şaşma. 2020 21 22 yılların da ne çıkmış. Bak. Kullanım anlanına göre
Bende 3310 vardı kavgada adama attım kafası yarıldı telefonu elime aldım hala çalışıyor 😂😂
Huaweı P40 uygun. Hem şarj bakımından da iyi
Samsung note 20 ultra kesinlikle öneririm.
iphone 11 daha cazip durur
Sen redmi note 10 pro al
Xioami red mini 💚💛💜
Güzel bir marka al adam sevindin…
Sevinsin*
xiaomi veya oppo işini görür
iPhone 13 Pro Max Alın
Iphone kullanmak istemiyormus nedir yaa
Tabiki note 20 ultra ya da s22 ultra
Fiyat aralığınız nedir
Poco F3
iPhone 📲