Babam telefonlarımızı karıştırıyor. Yardım edin ?

Herkese merhaba benim babam her zaman telefonumu karıştırıyor en çok benim telefonumu değil bütün ailenin telefonda karıştırıyor mesela Ananeme eniştem yeni telefon getirmiş dokunmatik ve akıllı bir telefon vestel galiba markası babam işten geldi. Oturdu. Ananemin telefonunu karıştırmaya başladı ben hemen baba ne yapıyorsun deyince telefonu daha yeni bıraktı annemin telefonu bozuldu ve babama anneme yeni bir telefon aldı iPhone 5s annemle ikimizde iPhone 5s kullanıyoruz annem şifresini unutur diye telefona şifre koymadı yani direk tuş kilidine basınca telefon açılıyor anneme mesaj geldiğindeBana hemen telefon alıp mesajlara bakıp kendi kafasına göre cevaplar veriyor Ve benim telefonumda da aynı şeyi yapıyor boyu nasıl değiştirebilirim sonra ben diye sonra telefonumu elimden almaya kalkışıyor annemden sonra dayanamayıp ben telefonu istemiyorum diye bağırdı çok oldu bana karıştırdığı için baban emekli köyde yeni telefon almışlar babam gitti onu da karıştırıyor galerisine in rehberine WhatsApp ına herşeyine babamın bu huyunu nasıl değiştirebilirim cevaplarınızı bekliyorum
Babam telefonlarımızı karıştırıyor. Yardım edin ?