İnternet & Teknoloji Gittiğiniz her yerde wifi şifresi ister misiniz yoksa kendi internetiniz size yeter mi? Cellincall_21 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Ben gittiğim her yerde oturur oturmaz wifi şifresi istiyorum. Cebimden yiyemem kusura bakmasınlar. Gittiğiniz her yerde wifi şifresi ister misiniz yoksa kendi internetiniz size yeter mi? Cevapla Wifi Soruları İnternet Soruları Şifre Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Kendi internetim yetiyor ama yine de Wifi isterim 0 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Kendi internetim bana yetiyor. Ancak tatilde otellerinkini kullanıyorum😅 0 0 Yorumla
Beyefendi61 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 98% +1 yıl Akılı yatırım nezaman yanlış oldu ya da aptalık ya da Küçüklük.Tabikide İmkanlar müsaitse neden istemeyeyim İnternet şifresi. İsterim hiç utanmam.Doğru karar 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eskiden hattımın interneti çok düşüktü (2-4 GB iken) ve sadece kafelerden şifre isterdim. İnternet kapasitesi artınca hattımınkini kullanıyorum. 0 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Normalde istemiyorumda, istediğim zamanlarda da asla söylenilen şifreyi anlamadığım için ikinciye de sormuyorum, kullanamıyorum sonuç olarak fjfj 0 0 Yorumla
Nychtay Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Asla isteyemem çok utanırım. O yüzden kendi internetimle yetinirim. 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Otomatik bağlanmayan yerlerde kendi internetim yeterli 0 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Valla zaten işim gereği interneti çok kullanıyorum 50 GB telde var yetiyo 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl wifi varsa direk isterim neden cebimdekini kullanim ki onu da dışarıda kullanırım zoapdl 0 0 Yorumla
Denizkraliçesi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kendi internetim yeter ya ama vermek isteseler hayır demem😂 0 0 Yorumla
llimonluavakado_ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl Ben söylemem asla kendisi derse wifiye bağlan öyle başka türlü bağlanmam 0 0 Yorumla
ozgur00000 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl İhtiyacım varsa isterim ama yoksa keyfi olarak kendimden açarım. Karakter meselesi biraz. 0 0 Yorumla
Amacından_Sapan_Kişi Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Ne yapıyon p*rno mu seyrediyon? Altı üstü iki kıytırık fotoğraf çekip sağa sola hava atıyorsunuz. 0 0 Yorumla
çalışkan_arı00 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl lilly collinse aşığım yaa, çok güzel, zarif, iyi kalpli, mütevazi bir insan 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Her zaman kendi internetim yeterli oluyor. 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ben fakir ama gururluyum istemem bir şey 😃 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Evde bile Wi-Fi bağlanmayı unutuyorum kı ben 😂 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gerek olmuyor 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır istemem. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kendi internetim yetiyor ama yine de Wifi isterim
Kendi internetim bana yetiyor. Ancak tatilde otellerinkini kullanıyorum😅
Akılı yatırım nezaman yanlış oldu ya da aptalık ya da Küçüklük.
Tabikide İmkanlar müsaitse neden istemeyeyim İnternet şifresi.
İsterim hiç utanmam.
Doğru karar
Eskiden hattımın interneti çok düşüktü (2-4 GB iken) ve sadece kafelerden şifre isterdim. İnternet kapasitesi artınca hattımınkini kullanıyorum.
Normalde istemiyorumda, istediğim zamanlarda da asla söylenilen şifreyi anlamadığım için ikinciye de sormuyorum, kullanamıyorum sonuç olarak fjfj
Asla isteyemem çok utanırım. O yüzden kendi internetimle yetinirim.
Otomatik bağlanmayan yerlerde kendi internetim yeterli
Valla zaten işim gereği interneti çok kullanıyorum 50 GB telde var yetiyo
wifi varsa direk isterim neden cebimdekini kullanim ki onu da dışarıda kullanırım zoapdl
Kendi internetim yeter ya ama vermek isteseler hayır demem😂
Ben söylemem asla kendisi derse wifiye bağlan öyle başka türlü bağlanmam
İhtiyacım varsa isterim ama yoksa keyfi olarak kendimden açarım. Karakter meselesi biraz.
Ne yapıyon p*rno mu seyrediyon? Altı üstü iki kıytırık fotoğraf çekip sağa sola hava atıyorsunuz.
lilly collinse aşığım yaa, çok güzel, zarif, iyi kalpli, mütevazi bir insan
Her zaman kendi internetim yeterli oluyor.
Yeter napıcam heryerde interneti
Ben fakir ama gururluyum istemem bir şey 😃
Ortamdan ortama değişir jddjfk
Kendi internetim yeter.
Evde bile Wi-Fi bağlanmayı unutuyorum kı ben 😂
Kendi internetim yetiyor
Kendi İnternetim yetiyor
kendi internetim yeter
Paketim olduğu için gerek yok
hiçbir yerde istemedim bugüne kadar...
Benim internet yeter bana ya.
Gerek olmuyor