Paran varsa kendini zora düşürmeden alabiliyorsan iki markayıda kullanabilirsin. Bende iphone var, bilgisayarımda macbook pro. Ben apple ekosistemini seviyorum bu yüzden kullanıyorum. Bir gün xaiomi, samsungta bu ekosistemi yapmayı başarabilirse onlarıda test edeceğim. Ayrıca ios kullanmamın bir çok sebebi var ve bunlar arasında zenginlik göstergesi en son geliyor. Ben mobile app geliştirmesi yapıyorum en basitinden. Androidi her OS ortamında geliştirebilirsin ama IOS için çok büyük sıkıntılar oluşuyor gibi gibi bir çok sebebi var.
Hayır, parası olan pahalı olanı alır sadece. Ama gençler İphone, Samsung gibi markaları iyi buluyor. Marka takıntısı yüzünden, kamera vs şeyler, coll gözükmek için falan. Benim meşhur bir sözüm var; Android olsun taştan olsun. Eninde sonunda taşa benzeyen bir Android çıkmasa sevinirim kabartmalı falan. Teknoloji geliştikçe insanlar daha çok şaşıracak ve sadeliklerden de kurtulmak isteyecek. Belki sade bir telefon bulamayacağız. İyiki koleksiyoncular var.
Ne zorluklarla alan insanlar biliyorum o markaları zenginlik göstergesi değil öyleymiş gibi göstermeye çalışan insanlar oluyor genellikle iPhone şahsen o kadar para çalışan bir insan olmama rağmen asla bayılamam
İnternet & Teknoloji konusunda 542 cevap paylaştı.
Telefon markası ile o kişinin maddi durumu arasında hiç alakası yok operatörler faturanın üzerine ekleyerek 24 ayda taksit taksit ödemesine olanak sağlıyor
İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı.
Samsung değil de iPhone kullanmak belirli bir zümreye ait olduğunu ıspatlamak için kullanılan bir damga. "Ben elitim", "ben de sizdenim" demek için özenti akan yapmacıklık.
20 bin lira ver, 3 binlik telefonun yaptığını yapamasın 😃
İnternet & Teknoloji konusunda 590 cevap paylaştı.
Eskiden evet öyle düşünüyordum ama genel olarak baktığımda cebindeki bütün parayı bir telefona yatiranlari görünce sadece gösteriş yapmak icin bu yöntemlere başvurduklarını düşünmeye başladım.
Öyleyse ben Extra Ultra Zenginim Yurtdışında Yaşıyorum Avrupa'da Her Yıl Yeni Çıkan Modeli Kullanıyorum Şimdi Biz Ultra Zenginmiyim Bu Kıyaslama Geri kalmış Ülkelerde Yapılır Gelişmiş Ülkelerde İse Gayet Normal Bir Durum O Yüzden Coğrafya Kaderdir...
Evet kesinlikle katılıyorum hatta biraz daha küçük ve genç kitle bunu daha çok yapıyor. Kulandığı telefona bakarak yargılayıp ekonomik durumdan çıkarım yapıyorlar. Günümüzde bu daha çok iphone 11 falan kullananlarda oluyor.
Iphone’um var. Zengilikle yakından uzaktan ilgisi yok. Alma sebebim modelleri daha kalite ve arayüzü cok kullanışlı. Aldigim modeli 3-4 yıl kullanır yerine yenisini alırım.
Hayir ben katilmiyorum, anne babasi sefil haldeyken cocuk gidiyor otellerde veya insaat bikac ay calisip kendine telefon alabiliyor. Bu onu zengin yapmaz. Bi insani en dogru ayakkabisindan tanirsiniz.
Zenginlik insanların kullandığı telefonla olculebilecek bir şey değildir herkes her şeyin en iyisini hakeder ve o yüzden yüksek model telefon kullanmak isteyebilirler ama alana sorun birde nasıl aldığını bence önce Türkiye sorgulanmalı sonra zenginlik hallolur diye düşünüyorum
Benim telefonun ön kameranın lensi düşmüştü, Alt taraftaki hoparlör çalışmıyordu ve dış kapağı tahrip olmuştu sahibinden'e girdim benim telefonun ekranı kırık olanını yok pahasına satın aldım ve hepsini benim telefona aktardım batarya anakart ön arka kamera gibi aksamlar da ileride bozulursa aktarılmak için hazırda bekliyor. Ven bütün bunları tek tek yaptırmaya kalksam ne kadar tutardı düşünün. İleride çok param olduğu zaman da bu paramı har vurup harman savurmamı gerektirmiyor yine aynı çözüm yöntemlerini kullanırdım. Cimri değilim cimri insanları da sevmem ama tasarruf etmeyi severim
Ben aldığım ürünle aramda bağ kurarım Kolay kolay vazgeçemem ayrıca şöyle de bişey var çoğu yeni telefon dış görünüş olarak eski telefonlardan daha az estetik Arkasında 5-6 tane kamera olan telefonları üste para da verseler alıp kullanmam