Merhabalar, Bugün hava sıcak görünüyordu kullamdığım uygulamada. İşe giderken dışarı bi çıktım. Serin. Bugün işimin büyük kısmı dışarda😑 şimdi ben nerelere gidem ince giyindim bee😑
En doğru sonucu veren hava durumu uygulaması hangisi?
Uygulama kullanmıyorum. Gugıla "adana hava durumu" yazıyorum. Orada çıkana bakıyorum 😅 genelde doğru çıkıyor. Birkaç defa yanıldığını gördüm sadece. Daha doğru sonuç almak için bulunduğun semti de yazabilirsin. Yani gugıla "bulunduğun semt hava durumu" yazarsan daha kesin sonuçlar veriyor.
Garip bir şekilde geçen haftaya kadar çok sıcak değildi. Sanırım mevsimler değişiyor, sıcaklar geç geldi buraya. Ama birkaç gündür ısınmaya başladı 😅 yazın bizi yine cehennem bekliyor 😅
Var da merkeze biraz uzak, arabayla 40 dakika falan sürüyor. Bir de Adana'da plaja gidilmez, halk plajını çok kötü kullanıyor insanlar 😶. O yüzden ben tatil için mersine gitmeyi tercih ediyorum
Mersin hala sağlam mı? Anladım. Ben şanslıyım o açıdan. Şehir boyunca boydan boya plajlarımız var. Üstelik mavi bayraklı ve çok temiz. Adana belediye başkanına duyrulur 😅 kendine gel başkan bunun yarını da var😅
Mersin'in halk plajları da iyi değil aslında. Ancak bizim önceden yazlığımız vardı. Orası güzeldi. Sitelerin olduğu yerler çok bakımlı Mersin'de. Orası satıldıktan sonra da ev kiralıyoruz ya da otelde kalıyoruz Mersin'de. O tip yerler güzel oluyor orada.
Ne şanslısınız, yazın benim yerime de bol bol eğlen o plajlarda 😅. İzmirde mi yaşıyorsun? Betimlemen bana İzmir'i anlattı 😄
Hmm Samsun'un plajlarını bilmiyordum bak. Karadenize hiç gelmedim 😅. Bir gün karadeniz turuna gitmeyi düşünüyorum. Eğer gidersem mutlaka gidip gezeceğim şu öve öve bitiremediğin plajları 😄
Dediğin kadar başarılıymışsın 😂😂 Ben sana boşuna parti kur demedim zaten 😂 tdk başkanı, turizm elçisi, belediye başkanı, iç işleri bakanı falan hepsi olur senden. O yüzden direk cumhurbaşkanı olup hepsini yapmalısın 😂
Bu konuda en uzman kurum ve uygulama kesinlikle accuweather. İşi hava durumuna bağlı birisi olarak tek geçerim. Ancak güne genel bakmamak lazım. Uygulamada saat başı sekmesini açarak saat saat havanin durumunu da kontrol etmek gerekir. Sabah kapalı hava öğleden sonra açabilir ya da tam tersi. Uzun yıllardır sastigini görmedim.
Ben uygulamalara güvenmiyorum ya güneşli görsem ince giyinip çıkıyom yağmur başlıyor hava kötü gözükse kalın giyiniyor bir süre sonra yanıyor ortalık bana hep ters köşe yapıyor fkdkdmdşd
Sen dur dedin diye bende tamam bekliyorum demiştim ama bekliyorum dediğim halde bekle beni diyorsun e zaten bekliyorum demiştim bir de bekliyorum dediğime bekle beni demenden bahsediyorsun dkdkdlf
Sen bekliyorum dedin diye bende tamam bekle beni demiştim ama bekle beni dediğim halde beklihorum diyorsun e zaten bekle beni demiştim bir de bekle beni dediğime bekliyorum demenden bahsediyorum dkdkdlf
Hastalığımı da üzüntümü de sevincimi de gıcıklığımı da çekilmezliğimi de kendi yansımama aktarırım😑 çekerse beni bi tek o çeker😑 an tibariyle sesim de gitti valla. 🥺🥺 nasıl bi hasta oldum ya🥺🥺😑😑
Günaydın. Havalar nasıl. olursa olsun sizin havanız yerinde olsun gerisi önemli değil..🌞 Herhangi kullandığım bir uygulama yok maalesef. Meteroloji hava durumu verilerine netten bakıyorum genellikle
Meteoroloji nin sarı renkte uygulaması var en doğrusu o bence Hatta Hava olaylarını bile bildiriyor Mesela Ne zaman nereye Ne şiddetle Rüzgarın eseceğini hep ordan öğreniyorum
Ben meteorolojinin resmi hava durumu uygulamasını kullanıyorum. Yüzde 95 oranında isabetli tahminler veriyorlar. Ayrıca widgetleri de çok güzel ve kullanışlı.. Tavsiyemdir..
Meteoroloji nin sarı renkte uygulaması var en doğrusu o bence Hatta Hava olaylarını bile bildiriyor Mesela Ne zaman nereye Ne şiddetle Rüzgarın eseceğini hep ordan öğreniyorum
Meteoroloji nin sarı renkte uygulaması var en doğrusu o bence Hatta Hava olaylarını bile bildiriyor Mesela Ne zaman nereye Ne şiddetle Rüzgarın eseceğini hep ordan öğreniyorum ☺️☺️☺️