Alakası bile yok benim telde hep sessizdedir bunun güvenle hiçbir alakası yok kimseyi rahatsız etmek istemediğim için hep sessizde çünkü sürekli mesaj sesi insanları rahatsız edebilir o yüzden ben hep kapalı bir şekilde kullanıyorum sesli kullananlara da aşırı gıcık oluyorum sürekli mesaj sesi geliyo kafası şişiyo insanın
Ben akıllı saat kullandığım için tüm bildirimleri ordan takip ediyorum dolayısıyla telefonum sürekli sessizde. Ama bu benim güvensiz olduğum anlamına gelmiyor
İş nedeniyle sessizde durur, Yasak olduğundan değil de , ne bilim alışkanlık olmuş, Birde akıllı saat olunca arayanı zaten görüyorum. Bana göre sessize alan değil saatlerce çalıp da açmayan kişiye bakmak lazım
Bir dönem ben de sessizde kullanırdım. Şimdilerde genelde sesi açık. Özellikle gün içinde kaçırmamam gereken telefonlar gelebiliyor. Mesaj vs sesleri kapalı. Toplantı vs varsa bir de haftasonu sabahları rahatsız edilmemek için kapatıyorum. Karşımdaki kişinin telefonu sessizde diye de güven sorunu yaşamam.
Alakasız rahatsız edilmemek istemek suçmu yani. Adamlar sessize almak için tuş koymuş o telefona kullanın problem olmaz bunu problem yapanda az ötede dursun