İnternet & Teknoloji Telefonunuz gizli (özel) aramalara açık mı? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Sizi özelden birisi şu an arayabilir mi? Yoksa kapattınız mı? Benim kapalı. Öyle şey yok :D Arayacak olan normalden arasın :Dd Telefonunuz gizli (özel) aramalara açık mı? Cevapla Telefon Soruları Arama Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Hayır.. Işim olmaz gizlilerle saklılarla.. Keyifli akşamlar.. 2 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Gizli numaraya kapalıdır. 😃 Tamamen kapalı her şeye listem dışında zaten. 😂😂😂 1 0 Yorumla
Sweetwitch13 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl hayir aramak isteyen adam gibi normalden arasın özelden olunca büyüsü mü artiyor😂😂😂 1 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kapalı, sinirimin zorlanması sonucu kapattım. Gizliden arayanların niyetleri belli zaten, gerek yok. 1 0 Yorumla
anonimbiriiiiiiii Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Nasıl anlıyorduk bunu Vodafone da 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl googleden çıkar ya :D Yorumla
Khrysopelea Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Açık her turlu gizli çağrı kabul ederim 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gizli numaralara aramayı kapattım. 1 0 Yorumla
Belirsizprens Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kapalı.Gizli kişilerle işim olmaz. 1 0 Yorumla
Ömür_gnş Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl GiZli numaralara kapalı 😜 1 7 Yorumla 8matador1180 +1 yıl O zaman gizli numaradan arayalım djd Yorumla Ömür_gnş +1 yıl Ulaşırsan konuşuruz 😅 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Ulasmadim mi, yalcin abey yalan gonusuyir bunun eltisi beni aradı bana sen demedin mii paraları getir diyeee. Gandirma milleti 80 milyonuuuuu Yorumla Ömür_gnş +1 yıl Sabah sabah kahkaha attım 🤣🤣 (((( şerefsiz insannnn ))) Yorumla 8matador1180 +1 yıl Canlı yayında küfür skandalı! Gapat şu telefonu demedin mii sejnn Yorumla Ömür_gnş +1 yıl Sen sekizyüzmilyon pareyi naptın 😂 dokunma bana 😅😅 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Eve geldiğimde her şeyim kirleniyor bana büyü yaptı bu kadın Yalçın abey Yorumla
mertcanturk Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 38% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 351 cevap paylaştı. Evet açık🙄 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 438 cevap paylaştı. Açık sanırım. 1 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 602 cevap paylaştı. Kapalı. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayır.. Işim olmaz gizlilerle saklılarla.. Keyifli akşamlar..
Gizli numaraya kapalıdır. 😃 Tamamen kapalı her şeye listem dışında zaten. 😂😂😂
hayir aramak isteyen adam gibi normalden arasın özelden olunca büyüsü mü artiyor😂😂😂
Kapalı, sinirimin zorlanması sonucu kapattım. Gizliden arayanların niyetleri belli zaten, gerek yok.
Nasıl anlıyorduk bunu Vodafone da
googleden çıkar ya :D
Kapalı uğraşamam çoluk çocuk ile
Açık.. ki zaten gizliden kimse aramıyor
Hayır kapalı, uğraşamam kimseyle
Açık her turlu gizli çağrı kabul ederim
Kapalı herhalde bilmiyorum
Açık galiba hiç bakmadım 😅
Akşamlar gizliye açık ama arayan yok :)
Açık ama olsa da cevap vermem
Gizli numaralara aramayı kapattım.
Kapalı.
Gizli kişilerle işim olmaz.
Sanırım bir kaç yıl önce kapatmıştım
GiZli numaralara kapalı 😜
O zaman gizli numaradan arayalım djd
Ulaşırsan konuşuruz 😅
Ulasmadim mi, yalcin abey yalan gonusuyir bunun eltisi beni aradı bana sen demedin mii paraları getir diyeee. Gandirma milleti 80 milyonuuuuu
Sabah sabah kahkaha attım 🤣🤣 (((( şerefsiz insannnn )))
Canlı yayında küfür skandalı! Gapat şu telefonu demedin mii sejnn
Sen sekizyüzmilyon pareyi naptın 😂 dokunma bana 😅😅
Eve geldiğimde her şeyim kirleniyor bana büyü yaptı bu kadın Yalçın abey
Eğlenceli oluyor ariyan kişi ile dalga geçmek
Açık evet
Açık
Açık
Hayir kapali
Ne münasebet 🙄
Hayır değil.
Özel kapali
Hayır , kapalı