Ya zaten kapatmayan mı kaldı gizliye. Bu psikopatlık bir bende var bir gün işte çalışırken ablamı gizliden aradım böyle şeylerden şahane keyif alıyorum malım olabilirim yani :))) Diyorum ki memlekette arsanız var bunu ne yapalım ben diyorum yok gençten arıyorum belediye başkanının kızıyım :DDD Babam namaza gitti şu an sizi aramam gerekiyordu bu listeden dedenizden kalanı direk sizin üstünüze mi yapalım babanız hayattaysa babanıza mı :Dd Sonuç mu? Çakal olduğu için sesimi aldı her hikayenin hazin sonu. Böyle şeylerden aptal bir keyif alıyorum bu arada babamız hayatta ama ablam sesimi almasaydı üstüme yap üstümeee 🤣🤣🤣diyecek bir insan olduğuna eminim. Üveycik. Neyse saygılar :)) Çok takılmayın bu arada gizli numaranız açık olsa da sonuçta sizi götü yiyen arar afedersiniz ve zaten kapattırmak en doğal hakkınız beni kimse aramıyor gizliden yıllardır açık
Sevgilimden ayrılıp onu her yerden engelledkten sonra uyanıklık yapıp gizli numaradan aramaya başlayınca kapattım. Tabi şimdi barıştık seviyorum keratayı