İnternet & Teknoloji Uzun bir aradan sonra tekrar merhabaaaaa? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Twitch yayın açacağım bilgisi olan var mı? Baştan sona kadar herşeyiyle? Help ne😋 Uzun bir aradan sonra tekrar merhabaaaaa? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Zahmetli Bi iş bu ha diyince olmuyor obs yükle YouTube de var nasıl yapacağın ayrıntılı 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Obs yüklü gerisi gelmedi bilen birisi yön verirse daha iyi okur diye düşünüyorum :) Yorumla Mustres +1 yıl YouTube dan öğrenmen daha kolay olur Yorumla Soran +1 yıl Onada bakarım tabi teşekkür ederim :) Yorumla Mustres +1 yıl Rica ederim Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 843 cevap paylaştı. Açarsan link at da izliyelim bilgim yok maalesef 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam kanks sjsns Yorumla
TheKaanBaysal10 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl Ben bir donem yayin yaptim 2 sene kadar 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya o zaman anliyosundur bu işlerden? Yorumla TheKaanBaysal10 +1 yıl Soyle boyle en azindan yayinlarim kotu degildi ama konu itibariyle herkesin ilgisini ceken birsey degildi Yorumla Soran +1 yıl Himm ben dediğim gbi baştan sona öğrenmem lazım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kac para kazandiriyor knk bu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tutup tutmamana bağlı iyi para var ama yapabilirsen Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Göğüs dekoltesini unutma. Yüksek takipçi gelir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen öyle yaparsin hsbsbs oyun yayını yapcam ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim ne işim olur orada. Twitchte aboneyi öyle kasıyorlar 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben o kızlardan değilim 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zahmetli Bi iş bu ha diyince olmuyor obs yükle YouTube de var nasıl yapacağın ayrıntılı
Obs yüklü gerisi gelmedi bilen birisi yön verirse daha iyi okur diye düşünüyorum :)
YouTube dan öğrenmen daha kolay olur
Onada bakarım tabi teşekkür ederim :)
Rica ederim
Açarsan link at da izliyelim bilgim yok maalesef
Tamam kanks sjsns
Ben bir donem yayin yaptim 2 sene kadar
Hadi ya o zaman anliyosundur bu işlerden?
Soyle boyle en azindan yayinlarim kotu degildi ama konu itibariyle herkesin ilgisini ceken birsey degildi
Himm ben dediğim gbi baştan sona öğrenmem lazım
Kac para kazandiriyor knk bu
Tutup tutmamana bağlı iyi para var ama yapabilirsen
Göğüs dekoltesini unutma. Yüksek takipçi gelir
Sen öyle yaparsin hsbsbs oyun yayını yapcam ben
Benim ne işim olur orada. Twitchte aboneyi öyle kasıyorlar 😂
Ben o kızlardan değilim 😂😂
Himm deme gl