Wp bilgisayardan actim ben istiyorum ki surekli çevrimiçi gozukeyim. Yeni Baska sayfa acinca wp arka kisimda da calissa son gorulme seklinde kaliyor nasi surekli çevrimiçi gozukebilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Bilgisayardan wpyi actim fakat nasıl surekli çevrimiçi gozukebilirim? Baska sayfa acinca son gorulme seklinde oluyor?
😅😅 Bak şimdi telefonla bilgisiyar aynı işlevi görüyor bilgisayarda wp ın açık ya sen bilgisayara wp tan nasıl bağlanıyorsun neyle bağlanıyorsun her neyse neyle bağlanıyorsun bağlandığın cihazın wp ı sürekli açık olmalı ya da cihaz açık olmalı
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben laptoptan youtube vs giriyorum o durumlarda da çevrimiçi gozukse gozukmuyo baska sayfaya gecince son gorulme yaziyo arka sayfada da calissa 🙄
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Bilgisayardan wpyi actim fakat nasıl surekli çevrimiçi gozukebilirim? Baska sayfa acinca son gorulme seklinde oluyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yapma, uğraşma. biz de denedik onları zamanında. başka iş bul
Yok olmaz çevrimiçi gozukmem lazim dhdhjdj
denendi onların hepsi, denendi. yapma
Serefsizin dikkatini cekmem lazim 😅
😅😅 Bak şimdi telefonla bilgisiyar aynı işlevi görüyor bilgisayarda wp ın açık ya sen bilgisayara wp tan nasıl bağlanıyorsun neyle bağlanıyorsun her neyse neyle bağlanıyorsun bağlandığın cihazın wp ı sürekli açık olmalı ya da cihaz açık olmalı
Ben laptoptan youtube vs giriyorum o durumlarda da çevrimiçi gozukse gozukmuyo baska sayfaya gecince son gorulme yaziyo arka sayfada da calissa 🙄
Whatsapp açık kalmalı. Başka sayfaya geçersen çevrimdışı olur
Iste ben surekli çevrimiçi gozukuyo saniyordum 🙄
Yok, ancak whatsapp üstte olursa olur
Youtube vs girdigim icin 🙄 ben arkada da acik kalinca çevrimiçi olur saniyorrdum
Maalesef
Emilator yükle emilatör üzerinden wp indir wp oturumunu aç bu kadar sürekli aktif kalırsın 😅
Uyurken laptopu acik tutucam
Kim için sürekli çevrimici olmak istiyorsun ki
Tartisip iletisimimi kopardigim kisi icin
Yapma şunu kendine fjfbcb
Dikkatini nasil cekebilirim peki yazmiyor it 😪 tartistik 17 18 gundur konusmuyoruz
Olmuyorsa zorlama 😂