Ben bir keresinde arkadaşıma atmak için ss aldığım bir konuşmayı, konuştuğum kişiye atmıştım... Hem de şey "baksana bu canım ne diyor yine ya" yazarak😂 Neyseki sürekli görüştüğüm biri değildi de bir daha muhattap olmak zorunda kalmadım. Sizin böyle kazalarınız oldu mu?
Daha önce hiç birine yanlışlıkla fotoğraf ya da mesaj gönderdiniz mi?
Benim bir kıza telefonumdan mesaj atmam yüz yılda bir falandır. İşte onu da samimi olduğum bir erkek arkadaşa atmıştım. Mesaj bir selam, isim ve gülücükten ibaretti ama bayağı utanmıştım. Hey allam ya. Öyle bktan ihtimaller bende gerçek oluyor ki gel de tanrının bu skik senaryolarına kızma.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Dostum dediğim kıza yanlışlıkla penis fotoğrafı gönderdim tinder dan tanıştığım kıza göndereceğime anlık gördü yemediğim laf kalmamıştı küfür vs vs🤣 sonra toparladım arkadaşım sevgilisine diye söyledim bir süre konuşmadık aradan 5 ay geçti barda karşılaştık çağırdı içtik sohbet muhabbet konusu açıldı itiraf ettim ama baya iyiydi dedi bar çıkışı otele gittik 2 gün çıkmadık otelden sonra zor kurtuldum karın olduk hamileyim evlenelim diye 1 sene taciz etti beni.
Benim de , Uzaktan eğitim grubu vardı hocaların da olduğu, ve ben de saçımı kesmiştım, Nasıl olmuş saçım diye iki ayrı gruba göndermek yerine yanlışlıkla Uzaktan eğitim grubuna atmışım farkettiğim an sildim ama gruptaki bazı kişiler güzel olmuş flan dediler. Olayı yaşadığım zamanda utanç vericiydi ama şu an eğlenceli bir anı benim için.
Maaşla ilgili abartılı bir yorumumu arkadaşıma atacakken, işin olduğu gruba atmışım ve herkesten sil yerine o panikle benden sil yapmışım. Ve sildim sanarak rahatça uyumuşum. Ertesi gün uyardılar ama olmayan şeyi silemiyorum da. Kalıcı bir canım durumu 😂
Yaa sorma sorma daha bugün başıma geldi… dalgınlıkla son konuşmalarda üstte olduğu için bi bakmışım atmamam gereken kişiye atmışım. Sonrasında sildim ama sanırım o hileli whatsApp kullandığı için ondan silinmiyor ve de görüyor. “Gördüm haberin olsun ☺️“ dedi. Çok utanç çok gülünç püff 🤦🏻♀️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Senin anlattığının aynısı arkadaşımın başına geldi kız “ at at sıkıntı yok” diye yalın ve cool bir cevap vermişti 😂 bu arada aynı hesabı farklı zamanlarda görüp 2 farklı hesap sanarak, hesap sahibine fake hesabını açmışlar yazmıştım. Hemde hiç tanımadığım biriydi.
Maalesef böyle bir şey başıma geldi. Arkadaş grubuna atacağım komik bir capsi sınıf grubuna atmıştım. Öyle terbiyesiz bir eşi değildi, sorun olmaz ama komik duruma düşmüştüm. :D
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Arada oluyor. Burada görüşlerde birisiyle sohbet ediyoruz. Kopyaladıpımı zannedip, karavanla ilgili bir bilgi paylaşmıştım. Hadi yapıştırdım, göndermeden bakmadım. Güven olmuyor teknolojiye
Evet oldu ya acayıp utanmıştım hiç atmaman gereken bir fotoydu allahtan aram samimiydi de yanlış anlamadı sndjksdff
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
öyle bir şey yaşamadım ama basur olduğumda götümün fotosunu çekmiştim sonra avmye girerken hes okutayım diye telefonu açtım kenara koydum alırken fotonun açık olduğunu gördüm. arkamdaki kişi ve güvenlik bunu kesin gördü.
Dün oldu erkek arkadaşımın konuşmasını kuzenime gösterecektim SS aldım geri ona atmışım bir şey mi oldu diye geri yazdı ben kuzenimle konuşuyor dum yanlış geldi dedim tm dedi