Teknolojinin azizliğine uğrayıp yanlışlıkla fotoğraf gönderdiğiniz ya da size gönderen oldu mu?🙄😂

Ben değilde arkadaşım sevgilisine diye bana nude atmıştı. Hemen silmişti tabi ama ama bende whatsapp plus olduğu için silsede bende gözükmeye devam etti.
Bende halen gözüktüğünü söylemedim. Ne attın foto dedim boşver sana deildi yanlış attım dedi😂
Fotoğraf değil de bir keresinde yanlışlıkla sevgilime yazacağım şeyi anneme yazıp göndermiştim 🤭 yaklaşık 7 8 sene önceydi
Yok içerikte sorun yoktu da annemin bir sevgilim olduğundan haberi yoktu sorun oradaydı 😂
Mesaj olduda bu olmadi😂
Hatta sey bi arkadasim icin birinin agzindan laf aliyodum ss aldim arkadasima atcam konusmalari ona atmisim😂😂😂
En buyuk rezilligim😂
Neyseki farketmedi ama bisey sildigimi anladi ama hemen kivirdim cakmadi😎
Hahaha😂
Eig tşkler
Cevap
7Cevap
Abimle beraber babama ayakkabı alacaktık ben de yanlışlıkla öğretim görevlisine siyah bot fotoğrafı atmıştım
Evet oldu galiba yanlis numara bendim, ayakkabi fotoğrafı atıp bunun 39 numarası var mıydı acaba diye sormuşlardı garibime gitmişti.
hayır sık kullanılanlar bellidir. bu yüzden onlar dışına gönderişrken de dikkat ederim
Fotoğraf değil de mesajı yanlış gruba yolladığım oldu...
Sacma sapan bir fotomu yigenim kızlı erkekli karışık arkadaş gurubuna atmıştı rezil olmuştum 😂😂
Yook hiç bu numarayı kullanmadım😂😂
Yanlışlıkla sana mı atmışşsımm aaaaa😂😂😂😂 aaaaa cok pardonn😂
Numarası😂😂
Başka türlüsü azıcık mmm şeyy 😂😂😂😂
Aklım başımda benım 😂😂
Olmadı şükür yoksa 💩yediydim 🤣
Yok baklavam yemem 😁
Evet günde 72635 kere yapıyorum bunu
İch olmadı 😂
Ekran görüntüsü gönderirim genelde😂
Oldu yaa bu tarz saçma şeyler
Hayır olmadı dikkat ederim