Akide teyze, "Akide65" ismiyle, direksiyon seti alabilmek için, Twitch'te yayın yaparken Orkun Işıtmak fark etmiş ve Akide teyzenin istediği seti alabilmesi için 7,750 TL bağışlamış. ☺
Çok kalp yaaa ♥♥♥
Orkun Işıtmak, Twitch'te yayın yapan Akide teyzeye 7,750 TL bağışladı. Çok tatlı değil mi?
İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı.
Tedavi bekleyen hastalara yapmazlar, böyle boş işlerle uğraşırlar. Cidden insan ne kadar boşbeleş olmalı ki, oyun oynayan ya da canlı yayın açan biri için para ödesin (hayranları kastediyorum)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Vay be Akide teyze bile yayıncıysa olay hassas ljlhlk Orkun Işıtmak'ı biliyorum. Gönlünden kopmuş vermiş. Hayırlı uğurlu olsun.
Yyyaa aşırı tatlı hareket bence. Orkun'u bazen asla sevmiyorum ama böyle düşünceli bir hareketi kim yapsa hoşuma giderdi
Pek sevdiğim bir kişi değil kendisi ama yaptığı doğru mu yanlış mı bilemiyorum.
akide sekeri gibi avrat ben olsam 50000 tl bagis bile atarim epwpw
Bende hasta sandım tedavi için yolladı sanıyorum 🤦♀️
Direksiyon seti almak için yayın mı yapılır awq. Gözün aydın Akide teyzeciğim. :D
Tedavi bekleyen hastalara yapmazlar, böyle boş işlerle uğraşırlar. Cidden insan ne kadar boşbeleş olmalı ki, oyun oynayan ya da canlı yayın açan biri için para ödesin (hayranları kastediyorum)
ne diyon dayi
Okuman yok mu evladım?
Tatlı bir hareket olmuş.
Direksiyon seti neymiş?
Araç sürme oyunları oynayabilmek için bir ekipman. Direksiyon, gaz/fren pedalları, vitesten oluşuyor.
Boş iş bunlar
Çöp ruhlu tiplerin gezindiği alan
Paranın gözünü seveyim herkesi tatlı yapar
Evet
Direksiyon seti mi
Evet :)
Çok yollamış