Kylie Jenner’ın kızı Stormi’nin 2. yaşgünü hediyesi 1 milyon dolarlık ev! Senin 2. yaş hediyen neydi kscan? #HeyMaşallah#BendeakrebimKris Jenner, torununun daha rahat rahat oynayabilmesi için tam 1.1 milyon dolarlık gösterişli bir ev yaptırdı. Stormi’nin şömineli, klimalı ve balkonlu evindeki eşyalar tek tek özel olarak yaptırıldı.
Kylie Jenner’ın kızı Stormi’nin 2. yaş günü hediyesi 1 milyon dolarlık ev! Senin 2. yaş hediyen neydi KScan?
Vay bee😢😢 lan Ben 19 senedir bir kere bile doğum günü kutlamadim onu geçtim bu sene annem bile oğlum seni bugün doğurdum doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun demedi ya lan😢😢 o nedenle benim hiç yaş günü hediyem de olmadı 😢😢 peki bu senin umrunda mi diye soran olursa 😂😂😂😂 tabikide değil doğum günü ne Allah aşkına ya bunların hepsi kapitalist sermayenin saçma sapan oyunları 😂😂😂 aklı başında bir insan 1 milyon doları gidip oyun evine harcar mı hiç? Afrika'da millet açlıktan ölüyor boyunca çocuk sahibi kadının yaptığına bak. Hani dicen müslüman mı ki umrunda olsun onun dini yok mu hangi dinde bu var hadi dini geçtim hangi ahlak sistemi böyle birşeyi kabul eder ki Budizm, Konfüçyüsçülük farklı felsefeler? Hiçbiri kabul etmez bu olay saçma sapan Amerikan gösteriş modasından ibaret mide bulandırıcı birşey. 😂😂 Ben bunların hallerine sadece gülerim vücutları ile zengin olan insanlardan asalet beklemek yanlış zaten. 😂😂😂😂 Saçmalık 😂😂😂
En İyi Cevaplar